טריפל קרם טארט
טריפל קרם טארט עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם קמח שקדים, סוכר ממתקים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו יין ופרי הדר עם אגסים שלוקים עם גבינת שמנת משולשת, קציצת עוף מצופה בפירורי לחם עם ירך חזיר, גבינת שמנת משולשת וארוגולה לתינוק, ו עוגת שוקולד אגוזים משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי עם מצורף ההנעה, להכות את החמאה ואת הסוכר' ממתקים עד רך, על 2 דקות. הכה בביצה. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קמח שקדים, אגוזי לוז, ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה בשתי קבוצות, מגרדים את הצדדים של הקערה בין תוספות.
מערבבים עד הבצק משולב היטב. לגרד את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף וליצור אותו לתוך דיסק. צ ' יל לפחות 1 שעה, עד המשרד.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ 'ולהתאים למחבת טארט 10 אינץ' עם תחתית נשלפת. לקצץ בצק עודף. השתמש במזלג כדי לדקור את הקרום בכל רחבי כדי למנוע בועות אוויר להיווצר.
אופים את קרום טארט עד שהוא זהוב חיוור בכל רחבי, על 20 עד 25 דקות.
להעביר טארט למתלה תיל להתקרר. (פגז טארט יכול להתבצע 8 שעות קדימה.)
מילוי קרם טריפל: בסיר כבד תחתית לשלב 3/4 כוס חלב 3 כפות של הסוכר, ולהביא את התערובת לרתיחה. בינתיים, בקערה גדולה להקציף יחד את הנותרים 1/4 כוס חלב, חלמונים ביצה, קורנפלור ועוד 2 כפות של הסוכר.
הסר את תערובת החלב מהחום ולהוסיף קצת ממנו לתערובת חלמון הביצה כדי לחמם אותו, לטאטא כל הזמן כדי לשמור על החלמונים מן הבישול.
יוצקים את תערובת חלמון הביצה לתוך תערובת חלב חם, לטאטא את החלב כל הזמן כפי שאתה לשפוך.
להחזיר את פודינג לתנור ולבשל אותו על אש בינונית, לטאטא כל הזמן עד עקביות של פודינג (קרם מאפה).
מוסיפים את הגבינה ואת אגוז מוסקט מגורר טרי, ולהקציף עד חלקה. מסננים את הפודינג דרך מסננת לקערה נקייה. בסיר כבד קטן, מערבבים ומשלבים את כוס הסוכר הנותרת, סירופ תירס קל ומים. מבשלים מעל חום בינוני עד שהוא מגיע (כדור רך) 240 מעלות F על מדחום ממתקים. בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף שוט, שוט לבנים עד שהם אטומים להחזיק פסגות רכות מאוד. כאשר סירופ הסוכר מוכן, לטפטף אותו לתוך הלבנים בזרם איטי ויציב במהירות נמוכה. לאחר התאגד באופן מלא, להגדיל את המהירות ואת השוט עד נוקשה, אבל עדיין חם.
להקציף 1/3 של מרנג לתוך קרם מאפה כדי להאיר. מקפלים הנותרים 2/3 ב 2 תוספות נפרדות. התל לתוך קליפת טארט מוכנה.
אופים בתנור 350 מעלות שחומם מראש במשך כ 30 דקות או עד הטארט הוא חום זהוב קפיץ למגע.