קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

טרס לצ'ס טירמיסו

טרס לצ'ס טירמיסו
טירמיסו לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל 894 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח יקר למדי. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, חלב מרוכז, חלב אידוי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טרס לצ'ס טירמיסו, שלוש לקים דה קוקו (עוגת קוקוס שלוש לקים), ו טרס לצ'ס דה רון קון שוקולד (רום שוקולד טרס לצ' ס עוגה).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 מנות זוטות בודדות
3
עבור שלוש הליכות השוקולד המתובל: בסיר קטן מקציפים יחד את אבקת הקקאו החצי-חצי, לא ממותקת, חלב מרוכז ממותק, חלב אידוי ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
פלפל קאייןפלפל קאיין
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
מסירים את התבנית מהאש ומקציפים פנימה את ליקר הקפה. מגניב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
1
יוצקים את השמנת לקערה בינונית. בעזרת מערבל ידני חשמלי מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים את אבקת הסוכר, הקינמון, הווניל והמסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קינמוןקינמון
ונילוניל
3
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4
טובלים את האצבעות בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
שוקולדשוקולד
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
מניחים 2 עד 3 אצבעות בתחתית כל מנה קטנה. למעלה עם 1 כף של שלוש הליכות שוקולד. למעלה עם 2 כפות של תערובת קצפת, ולאחר מכן כמה חתיכות של מנגו ופטל. חזור על שכבות לקשט את החלק העליון של כל קצת עם חתיכות פרי. מצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
פטלפטל
שוקולדשוקולד
פירותפירות
מנגומנגו

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

קרם שרי, פורט וקיאנטי הם הבחירות המובילות שלי לטירמיסו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.