יאקי מנדו הקוריאני
ניתן להכין את המתכון הקוריאני יאקי מנדו תוך שעה בערך . למנה זו יש 60 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. מתאים ל-35 ומחיר 23 סנט למנה מנות. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש רוטב חריף בשמן שומשום, פתיתי פלפל, טופו ושמן שומשום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקוריאנית הזו. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 10% , וזה די גרוע. מנדו (כופתאות קוריאניות) , מנדו (כופתאות קוריאניות) וקמחי טופו מנדו (כופתאות קוריאניות. - 만두) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הגדר טיגון, או חממו שמן בגודל 2 אינץ' בסיר עם תחתית כבדה, מצויד במדחום בחום גבוה, ל-360 מעלות F.
להכנת המילוי: השתמשו בבד גבינה כדי לסחוט מים מהטופו על ידי סחיטה חזקה וסחיטה עם הידיים, או מניחים טופו במסננת מרופדת ב-2 מגבות נייר לחות ולוחצים למטה בעזרת קערה כבדה או סיר מעל כדי לסחוט את הלחות החוצה.
יוצקים טופו לקערת ערבוב, מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי ומערבבים היטב בעזרת הידיים. ממלאים קערה קטנה במים.
מניחים 1 עד 2 כפיות מילוי במרכז עטיפה של כופתאות. מרטיבים את הקצה החיצוני ומקפלים לחצי עיגול. צובטים את הבצק יחד כדי לאטום, דוחפים אוויר החוצה תוך כדי עבודה. חזור על התהליך עד שהכופתאות הנותרות מורכבות. בקבוצות מטגנים כופתאות עמוקות עד להזהבה, כ-3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהשמן ומסננים על נייר סופג.
מעבירים כופתאות לצלחת הגשה או קערה ומגישים עם רוטב הטבילה.
טורפים את כל המרכיבים בקערת הגשה לאיחוד ומגישים עם הכיסונים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.