יבש לשפשף צלעות בייבי גב
יבש לשפשף צלעות תינוק בחזרה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 88 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 871 קלוריות. אם יש לכם צלעות גב לתינוק, כמון טחון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, ו צלעות בייבי-Back הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט הצלעות. תמרח תערובת תבלינים על כל הצלעות. מכסים בניילון נצמד ושומרים על צלעות בקירור לפחות 2 שעות או עד 12 שעות.
מחממים את הגריל לחום בינוני.
מסדרים את הצלעות על הברביקיו והגריל במשך 40 עד 45 דקות, מסתובבים עם מלקחיים מדי פעם עד שהבשר רך ופריך מבחוץ.