קושימומחה
מוכן ב26 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

יבש שפשף צלעות טלה קלויים

יבש שפשף צלעות טלה קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות טלה משוחות וצלויות יבשות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 59 גרם חלבון, 138 גרם שומן, ובסך הכל של 1726 קלוריות. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, שמן זית, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו צלעות טלה צלויות טקס-מקס עם גריסי גבינה, צלעות פרי הדר יבש, ו צלעות משופשפות ספייס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המלח והפלפל בקערה. מכסים בנדיבות את הצלעות בתרופה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הצלעות, ללא כיסוי, על מתלה שנקבע בתבנית אפייה או במגש. מריחים במשך 24 שעות במקרר. שוטפים היטב את הצלעות מתחת למים קרים, ומייבשים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
לשפשוף היבש: צלו את גרגירי הפלפל וזרעי השומר במחבת מטגן יבשה עד לריחני, 2 עד 3 דקות. טוחנים בעזרת מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים את התבלינים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
שלב בקערה את גרגירי הפלפל הטחון וזרעי השומר עם הפפריקה, המרווה המיובשת, הטימין המיובש, השום המגורר, אבקת הבצל, הסוכר ואבקת עלי הדפנה, תוך ערבוב לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
טימין מיובשטימין מיובש
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את התנור ל 275 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה בנייר כסף ומפזרים את הבצלים על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים את השפשוף היבש בנדיבות על שני צידי הצלעות ומניחים אותם, בצד העצם כלפי מטה, על גבי הבצל כדי למנוע הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
מוסיפים את החומץ למחבת ומפזרים את עלי הטימין הטריים מעל הצלעות. למעלה עם פיסת נייר כסף נוספת ולחץ את הקצוות יחד עם פיסת הנייר התחתונה ליצירת שקיק נייר כסף גדול. צולים עד שהצלעות רכות והבשר התכווץ מהעצם, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
יוצקים את מיצי המחבת דרך מסננת כדי להסיר את הבצל. דלפו את השומן והבשלו את המיצים עם ציר העוף בסיר על אש גבוהה עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
חותכים את מדפי הטלה למנות צלעות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מעט מלח. פריכו את החלק החיצוני של הצלעות על גריל חם או מתחת לצלייה למשך 5 דקות (בצד הבשר בלבד), וצלו מדי פעם עם מיצי התבנית המופחתים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מגישים טפטוף עם מנטה משמש צ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
מניחים את משמשים 1 כפית דבש בקערה הוכחה חום לכסות במים רותחים. משרים את משמשים במשך 10 דקות כדי שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוציאים את המשמשים מהמים החמים וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
13
במעבד מזון שלבו את הנענע, הפטרוזיליה, הכוסברה, החומץ, גרידת הלימון והמיץ, השום, רוטב האדובו, הכמון, הפפריקה, המלח, הפלפל השחור, הפלפל האדום, כף הדבש שנותרה ושמן הזית והדופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
14
מוסיפים את המשמשים המיובשים והדופק עד שהעקביות דומה לרוטב שמנמן סמיך. מכסים ומאחסנים במקרר כדי לאפשר לטעמים להתכנס ולהגיש עם בשרים על האש.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

11 קילו קישואים,רוטב צ'יפוטלה אדובורוטב צ'יפוטלה אדובו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת עלה דפנה מיובשתאבקת עלה דפנה מיובשת1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבעולי כוסברה טריים ועליםגבעולי כוסברה טריים ועלים1צביטהצבטו פלפל אדום מרוסקצבטו פלפל אדום מרוסק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשמשים מיובשיםמשמשים מיובשים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרווה מיובשתמרווה מיובשת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטימין מיובשטימין מיובש2(חוֹרֶף)זרעי שומר שלמיםזרעי שומר שלמים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי נענע טרייםעלי נענע טריים4sprigsטימין טרי, עלים מרוטיםטימין טרי, עלים מרוטים2ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים3(חוֹרֶף)חמוצים כשריםחמוצים כשרים11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף3(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי11 קילו קישואים,חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2kgsמדפי צלעות חילוף טלהמדפי צלעות חילוף טלה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר3(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2largesבצל מתוק, פרוסבצל מתוק, פרוס