לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות טלה משוחות וצלויות יבשות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 59 גרם חלבון, 138 גרם שומן, ובסך הכל של 1726 קלוריות. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, שמן זית, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו צלעות טלה צלויות טקס-מקס עם גריסי גבינה, צלעות פרי הדר יבש, ו צלעות משופשפות ספייס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המלח והפלפל בקערה. מכסים בנדיבות את הצלעות בתרופה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הצלעות, ללא כיסוי, על מתלה שנקבע בתבנית אפייה או במגש. מריחים במשך 24 שעות במקרר. שוטפים היטב את הצלעות מתחת למים קרים, ומייבשים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
לשפשוף היבש: צלו את גרגירי הפלפל וזרעי השומר במחבת מטגן יבשה עד לריחני, 2 עד 3 דקות. טוחנים בעזרת מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים את התבלינים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
שלב בקערה את גרגירי הפלפל הטחון וזרעי השומר עם הפפריקה, המרווה המיובשת, הטימין המיובש, השום המגורר, אבקת הבצל, הסוכר ואבקת עלי הדפנה, תוך ערבוב לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
פירורי לחם, כמה חופנים
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
טימין מיובש
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרווה מיובשת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את התנור ל 275 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה בנייר כסף ומפזרים את הבצלים על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים את השפשוף היבש בנדיבות על שני צידי הצלעות ומניחים אותם, בצד העצם כלפי מטה, על גבי הבצל כדי למנוע הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
מוסיפים את החומץ למחבת ומפזרים את עלי הטימין הטריים מעל הצלעות. למעלה עם פיסת נייר כסף נוספת ולחץ את הקצוות יחד עם פיסת הנייר התחתונה ליצירת שקיק נייר כסף גדול. צולים עד שהצלעות רכות והבשר התכווץ מהעצם, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
יוצקים את מיצי המחבת דרך מסננת כדי להסיר את הבצל. דלפו את השומן והבשלו את המיצים עם ציר העוף בסיר על אש גבוהה עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
חותכים את מדפי הטלה למנות צלעות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מעט מלח. פריכו את החלק החיצוני של הצלעות על גריל חם או מתחת לצלייה למשך 5 דקות (בצד הבשר בלבד), וצלו מדי פעם עם מיצי התבנית המופחתים.