קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות92
מגזין

יום ראשון אחר הצהריים צלע חילוף איטי מבושל

יום ראשון אחר הצהריים צלע חילוף איטי מבושל
אם יש לכם סוכר חום, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: יום ראשון אחר הצהריים צלע חילוף איטי מבושל, בשר יום ראשון ללילות השבוע זוהי חלופה של שני עד שישי לצלעות חלופיות, ו צלעות חילוף לבישול איטי.

הוראות

1
מניחים את הצלעות לתוך סיר גדול, ומכסים עם מים מלוחים קלות. מביאים את הצלעות לרתיחה, ומרתיחים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים את המים ומניחים את הצלעות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
3
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, כבד או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד שהשמן מנצנץ, ומחממים את הצלעות מכל הצדדים, כ -10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
הסר את הצלעות, ויוצקים את מרק הבשר, קטשופ, סוכר חום, מיץ לימון, חומץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, פתיתי פלפל אדומים, תיבול פירות ים, בצל יבש, מוסקט, מלח ופלפל. מערבבים את החומרים עד הרוטב מומס כל פיסות חום של טעם מהחלק התחתון של המחבת. להביא את הרוטב לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, ולהעביר את הצלעות בחזרה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
בצל יבשבצל יבש
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעיל את הצלעות ברוטב, לכסות את המחבת, ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד ונופל מהעצמות, כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות