יומן חג המולד של טירמיסו
המתכון Tiramisu Yule יומן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. לך לחנות ותביא שוקולד מריר, קוניאק, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו נמלי מכנסיים מהודרים על בול עץ, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו יומן חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבת חמאה ותחתית שורה וצדדים עם גיליון 1 של נייר קלף. נייר חמאה ואבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
היכו יחד חלמונים, וניל, ו 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור ותערובת יוצר סרט שלוקח 2 שניות להתמוסס כאשר מקצף מורמים, 5 עד 8 דקות במערבל לעמוד או 8 עד 12 דקות עם כף יד. לנפות חצי קמח על חלמונים ולקפל אותו בעדינות אבל ביסודיות, ואז לנפות ולקפל בקמח שנותר.
לנצח את הלבנים עם מלח וקרם של טרטר בקערת מתכת גדולה עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. לנצח הנותרים 2 כפות סוכר, 1/2 כף בכל פעם, ולהמשיך לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מקפלים 1/4 של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מערבבים 1/2 גביע הבלילה לתוך חמאה מומסת בקערה קטנה עד בשילוב, ואז לקפל תערובת חמאה לתוך הבלילה בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים הבלילה באופן שווה במחבת גיליון ראפ פעם על הדלפק כדי לעזור לחסל בועות אוויר.
אופים עד ראש מעיינות עוגה בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם אצבע, 7 עד 10 דקות.
מנפים את החלק העליון של עוגה חמה באופן שווה עם הסוכר ' ממתקים ועוגת כיסוי עם מגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ואחריו תבנית אפייה. מחזיק גיליון ועוגה מחבת יחד עם כפפות תנור, להעיף עוגה על בד על תבנית אפייה. בזהירות לקלף ולהשליך נייר קלף.
עם צד ארוך קרוב אליך באמצעות מגבת כסיוע, להפשיל עוגה במגבת, בסגנון ג ' לי רול, שמירה על אותו עטוף במגבת. עוגה מגניבה לגמרי, בצד התפר למטה במגבת, על מתלה.
להביא אספרסו וסוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס,ולאחר מכן להרתיח עד 1/4 כוס.
הסר מחבת מחום ומערבבים קוניאק, ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
לאט לערבב מסקרפונה, סוכר, קינמון, וקוניאק בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב. אם התערובת היא רופפת מאוד לאחר הוספת סוכר, להכות תערובת בקצרה לעבות מעט (ראה הערות' טבחים).
לנצח שמנת כבדה בקערה אחרת עם אותו beaters במהירות בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone.
שים שוקולד קצוץ בקערה גדולה.
קרם חום בסיר קטן על חום בינוני עד שזה פשוט מגיע לרתיחה, ואז לשפוך על שוקולד ולתת לעמוד 3 דקות. מערבבים לאט עם מקצף עד חלקה. אם חתיכות שוקולד להישאר unmelted, להגדיר קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב בעדינות, עד חלקה לחלוטין, ולהסיר מחבת. מערבבים בסירופ תירס. צ ' יל, ערבוב כמה פעמים, עד שהוא מתעבה עקביות להפיץ בקלות, על 15 עד 20 דקות.
בעדינות לפרוש עוגה מקורר על תבנית אפייה, לשמור אותו על מגבת, ולאחר מכן לארגן תבנית אפייה כך הצד הארוך של העוגה שהיה בתוך רול הוא קרוב אליך.
מברשת כל סירופ אספרסו מקורר על פני השטח של העוגה.
מורחים מילוי עם מרית אופסט באופן שווה על עוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מסביב. החל מהצד הארוך הקרוב אליך, מגלגל עוגה ללא מגבת, משאיר אותו בצד התפר למטה על תבנית אפייה. בעדינות לצחצח את כל סוכר קונדיטוריה עודף.
חותכים פרוסה אלכסונית באורך 1 1/2 אינץ ' מכל קצה של רול ושמורה.
עוגת העברה, באמצעות 2 מרית מחוררת מתכת כמו איידס, בצד התפר למטה על מגש. שימוש ganache כמו "דבק", לצרף חתיכות סוף, צדדים אלכסוניים למטה, על גבי צד של יומן כדי לדמות סניפים.
מורחים גנאש על כל רול וענפים עם מרית אופסט, מה שהופך אותו דומה קליפת עץ (ראה הערות טבחים).
מסדרים כמה פטריות מרנג, אם משתמשים, סביב בול עץ חג המולד, ומנפים קלות מעט קקאו על בול עץ ופטריות קודם, ואחריו סוכר ' קונדיטורים קטן הדומה לאבק קל של שלג.
* מותגים של mascarpone להשתנות עקביות. BelGioioso, מותג מופץ נרחב, הוא עבה ודחוס כמו גבינת שמנת, בעוד מותגים אחרים יכולים להיות משוחררים יותר.* יומן חג המולד יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* אם גנאש הופך מוצק מדי כדי להפיץ, למוסס אותו על ידי הגדרת קערה על סיר של מים בקושי מבעבע ומערבבים בעדינות עד חלקה. צינה ganache שוב, אם יש צורך, כדי לקבל את זה עקביות להפיץ.