קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

יומן חג המולד של טירמיסו

יומן חג המולד של טירמיסו
המתכון Tiramisu Yule יומן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. לך לחנות ותביא שוקולד מריר, קוניאק, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו נמלי מכנסיים מהודרים על בול עץ, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו יומן חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבת חמאה ותחתית שורה וצדדים עם גיליון 1 של נייר קלף. נייר חמאה ואבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
היכו יחד חלמונים, וניל, ו 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור ותערובת יוצר סרט שלוקח 2 שניות להתמוסס כאשר מקצף מורמים, 5 עד 8 דקות במערבל לעמוד או 8 עד 12 דקות עם כף יד. לנפות חצי קמח על חלמונים ולקפל אותו בעדינות אבל ביסודיות, ואז לנפות ולקפל בקמח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לנצח את הלבנים עם מלח וקרם של טרטר בקערת מתכת גדולה עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. לנצח הנותרים 2 כפות סוכר, 1/2 כף בכל פעם, ולהמשיך לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מקפלים 1/4 של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מערבבים 1/2 גביע הבלילה לתוך חמאה מומסת בקערה קטנה עד בשילוב, ואז לקפל תערובת חמאה לתוך הבלילה בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מורחים הבלילה באופן שווה במחבת גיליון ראפ פעם על הדלפק כדי לעזור לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד ראש מעיינות עוגה בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם אצבע, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מנפים את החלק העליון של עוגה חמה באופן שווה עם הסוכר ' ממתקים ועוגת כיסוי עם מגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ואחריו תבנית אפייה. מחזיק גיליון ועוגה מחבת יחד עם כפפות תנור, להעיף עוגה על בד על תבנית אפייה. בזהירות לקלף ולהשליך נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
עם צד ארוך קרוב אליך באמצעות מגבת כסיוע, להפשיל עוגה במגבת, בסגנון ג ' לי רול, שמירה על אותו עטוף במגבת. עוגה מגניבה לגמרי, בצד התפר למטה במגבת, על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
להביא אספרסו וסוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס,ולאחר מכן להרתיח עד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מחבת מחום ומערבבים קוניאק, ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
לאט לערבב מסקרפונה, סוכר, קינמון, וקוניאק בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב. אם התערובת היא רופפת מאוד לאחר הוספת סוכר, להכות תערובת בקצרה לעבות מעט (ראה הערות' טבחים).
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
נייר אורזנייר אורז
קוניאקקוניאק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לנצח שמנת כבדה בקערה אחרת עם אותו beaters במהירות בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שים שוקולד קצוץ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
קרם חום בסיר קטן על חום בינוני עד שזה פשוט מגיע לרתיחה, ואז לשפוך על שוקולד ולתת לעמוד 3 דקות. מערבבים לאט עם מקצף עד חלקה. אם חתיכות שוקולד להישאר unmelted, להגדיר קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב בעדינות, עד חלקה לחלוטין, ולהסיר מחבת. מערבבים בסירופ תירס. צ ' יל, ערבוב כמה פעמים, עד שהוא מתעבה עקביות להפיץ בקלות, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
בעדינות לפרוש עוגה מקורר על תבנית אפייה, לשמור אותו על מגבת, ולאחר מכן לארגן תבנית אפייה כך הצד הארוך של העוגה שהיה בתוך רול הוא קרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מברשת כל סירופ אספרסו מקורר על פני השטח של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
מורחים מילוי עם מרית אופסט באופן שווה על עוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מסביב. החל מהצד הארוך הקרוב אליך, מגלגל עוגה ללא מגבת, משאיר אותו בצד התפר למטה על תבנית אפייה. בעדינות לצחצח את כל סוכר קונדיטוריה עודף.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
חותכים פרוסה אלכסונית באורך 1 1/2 אינץ ' מכל קצה של רול ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
עוגת העברה, באמצעות 2 מרית מחוררת מתכת כמו איידס, בצד התפר למטה על מגש. שימוש ganache כמו "דבק", לצרף חתיכות סוף, צדדים אלכסוניים למטה, על גבי צד של יומן כדי לדמות סניפים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מורחים גנאש על כל רול וענפים עם מרית אופסט, מה שהופך אותו דומה קליפת עץ (ראה הערות טבחים).
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
מסדרים כמה פטריות מרנג, אם משתמשים, סביב בול עץ חג המולד, ומנפים קלות מעט קקאו על בול עץ ופטריות קודם, ואחריו סוכר ' קונדיטורים קטן הדומה לאבק קל של שלג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
נייר אורזנייר אורז
1
* מותגים של mascarpone להשתנות עקביות. BelGioioso, מותג מופץ נרחב, הוא עבה ודחוס כמו גבינת שמנת, בעוד מותגים אחרים יכולים להיות משוחררים יותר.* יומן חג המולד יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* אם גנאש הופך מוצק מדי כדי להפיץ, למוסס אותו על ידי הגדרת קערה על סיר של מים בקושי מבעבע ומערבבים בעדינות עד חלקה. צינה ganache שוב, אם יש צורך, כדי לקבל את זה עקביות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o