המתכון Tiramisu Yule יומן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. לך לחנות ותביא שוקולד מריר, קוניאק, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו נמלי מכנסיים מהודרים על בול עץ, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו יומן חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבת חמאה ותחתית שורה וצדדים עם גיליון 1 של נייר קלף. נייר חמאה ואבק עם קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
היכו יחד חלמונים, וניל, ו 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור ותערובת יוצר סרט שלוקח 2 שניות להתמוסס כאשר מקצף מורמים, 5 עד 8 דקות במערבל לעמוד או 8 עד 12 דקות עם כף יד. לנפות חצי קמח על חלמונים ולקפל אותו בעדינות אבל ביסודיות, ואז לנפות ולקפל בקמח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לנצח את הלבנים עם מלח וקרם של טרטר בקערת מתכת גדולה עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. לנצח הנותרים 2 כפות סוכר, 1/2 כף בכל פעם, ולהמשיך לנצח עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקפלים 1/4 של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
מערבבים 1/2 גביע הבלילה לתוך חמאה מומסת בקערה קטנה עד בשילוב, ואז לקפל תערובת חמאה לתוך הבלילה בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים הבלילה באופן שווה במחבת גיליון ראפ פעם על הדלפק כדי לעזור לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד ראש מעיינות עוגה בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם אצבע, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מנפים את החלק העליון של עוגה חמה באופן שווה עם הסוכר ' ממתקים ועוגת כיסוי עם מגבת מטבח נקייה (לא בד טרי) ואחריו תבנית אפייה. מחזיק גיליון ועוגה מחבת יחד עם כפפות תנור, להעיף עוגה על בד על תבנית אפייה. בזהירות לקלף ולהשליך נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
כף אחת של שומן טבעי
9
עם צד ארוך קרוב אליך באמצעות מגבת כסיוע, להפשיל עוגה במגבת, בסגנון ג ' לי רול, שמירה על אותו עטוף במגבת. עוגה מגניבה לגמרי, בצד התפר למטה במגבת, על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1
להביא אספרסו וסוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס,ולאחר מכן להרתיח עד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר מחבת מחום ומערבבים קוניאק, ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לאט לערבב מסקרפונה, סוכר, קינמון, וקוניאק בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב. אם התערובת היא רופפת מאוד לאחר הוספת סוכר, להכות תערובת בקצרה לעבות מעט (ראה הערות' טבחים).
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קוניאק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנצח שמנת כבדה בקערה אחרת עם אותו beaters במהירות בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שים שוקולד קצוץ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
קרם חום בסיר קטן על חום בינוני עד שזה פשוט מגיע לרתיחה, ואז לשפוך על שוקולד ולתת לעמוד 3 דקות. מערבבים לאט עם מקצף עד חלקה. אם חתיכות שוקולד להישאר unmelted, להגדיר קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב בעדינות, עד חלקה לחלוטין, ולהסיר מחבת. מערבבים בסירופ תירס. צ ' יל, ערבוב כמה פעמים, עד שהוא מתעבה עקביות להפיץ בקלות, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בעדינות לפרוש עוגה מקורר על תבנית אפייה, לשמור אותו על מגבת, ולאחר מכן לארגן תבנית אפייה כך הצד הארוך של העוגה שהיה בתוך רול הוא קרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מברשת כל סירופ אספרסו מקורר על פני השטח של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר
3
מורחים מילוי עם מרית אופסט באופן שווה על עוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מסביב. החל מהצד הארוך הקרוב אליך, מגלגל עוגה ללא מגבת, משאיר אותו בצד התפר למטה על תבנית אפייה. בעדינות לצחצח את כל סוכר קונדיטוריה עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
חותכים פרוסה אלכסונית באורך 1 1/2 אינץ ' מכל קצה של רול ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
עוגת העברה, באמצעות 2 מרית מחוררת מתכת כמו איידס, בצד התפר למטה על מגש. שימוש ganache כמו "דבק", לצרף חתיכות סוף, צדדים אלכסוניים למטה, על גבי צד של יומן כדי לדמות סניפים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מורחים גנאש על כל רול וענפים עם מרית אופסט, מה שהופך אותו דומה קליפת עץ (ראה הערות טבחים).
מרכיבים שתצטרך
נביחה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
7
מסדרים כמה פטריות מרנג, אם משתמשים, סביב בול עץ חג המולד, ומנפים קלות מעט קקאו על בול עץ ופטריות קודם, ואחריו סוכר ' קונדיטורים קטן הדומה לאבק קל של שלג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1
* מותגים של mascarpone להשתנות עקביות. BelGioioso, מותג מופץ נרחב, הוא עבה ודחוס כמו גבינת שמנת, בעוד מותגים אחרים יכולים להיות משוחררים יותר.* יומן חג המולד יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* אם גנאש הופך מוצק מדי כדי להפיץ, למוסס אותו על ידי הגדרת קערה על סיר של מים בקושי מבעבע ומערבבים בעדינות עד חלקה. צינה ganache שוב, אם יש צורך, כדי לקבל את זה עקביות להפיץ.