יומן עוגת מנטה
מתכון עוגת מנטה מתכון יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. לקינוח הזה יש 267 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. גשו לסופר וקנו אפיית קקאו, סוכריות מנטה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה די רע. מתכונים דומים: יומן יול מנטה, עוגת יומן נפוליאון, ו עוגת עץ לינקולן.
הוראות
מרפדים 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים, 1/3 כוס סוכר ווניל עד לקבלת צבע סמיך ולימון.
הוסף חומרים יבשים לסירוגין עם מים רק עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות. מקפלים לתערובת חלמון.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך עוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר של 1 כף קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, מתחילים בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה סוכריות כתושות. פרש עוגה; מורחים מילוי עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להתגלגל שוב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
לזיגוג, שלבו את החמאה, הקקאו והמים בסיר קטן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מטפטפים מעל עוגה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "