יומני חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל יומני חג המולד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לכם מלח, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: יומני חג המולד-חג המולד, פינוקים בכיתה, יומני אגוז קרמל, ו יומני פיצה.
הוראות
מערבבים את הקמח, שמרים וחמאה או מרגרינה ביד עד שהתערובת מתפוררת. מערבבים את הביצה, חלמונים, שמנת כבדה, מלח ווניל.
מערבבים יחד ולתת לעמוד במקרר במשך 8 שעות או לילה.
לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות נוצרות.
מערבבים את האגוזים, 1 1/3 כוסות של הסוכר, קינמון ופירורי לחם. מערבבים בחלבון הביצה ולתת את התערובת לעמוד במשך 1 שעה.
מחלקים את הבצק לרביעיות. על משטח מפוזר עם סוכר לבן, לגלגל 1/4 של הבצק החוצה דק מאוד (אתה צריך להיות כמעט מסוגל לראות דרך הבצק) לצורה מלבנית או מרובעת.
מורחים 1/4 של המילוי על הבצק מגולגל.
חותכים את הבצק לתוך 2 1/2x2 1/2 ריבועים אינץ.
מגלגלים כל ריבוע כמו גליל ג ' לי ומניחים על תבנית אפייה. חזור עם הבצק הנותר ומילוי. שמור את הבצק אתה לא עובד עם במקרר.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות. לפקוח עין על עוגיות אלה כפי שהם נוטים לשרוף בקלות בגלל הסוכר כי הוא על הבצק.