יורה צדפות עם רוטב מלפפון
יורה צדפות עם רוטב מלפפון יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 12 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, עירית, צדפות בקליפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: יורה צדפה, כריך בסגנון יורה ברווז צלוי עם גזר כבוש, דייקון, מלפפון, ורוטב הויסין, ו שרימפס פו בוי עם יורה צדפות בצד.
הוראות
תהליך הראשון 3 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. כיסוי וצינה.
מערבבים שאלוט ו -3 המרכיבים הבאים בקערה גדולה. כיסוי וצינה.
Shuck צדפות, הזמנת ליקר צדפות.
מוסיפים צדפות ואלכוהול לתערובת חומץ; מכסים ומקררים 15 דקות.
מניחים 1 צדפה בכוס שוט. מנה עם רוטב מלפפון. חזור על הליך עם צדפות שנותרו רוטב מלפפון.
הערה: אם אתה מעדיף לחלוט את הצדפות, לקלף אותם, שמירה על הנוזל שלהם.
מוסיפים צדפות למים רותחים בסיר גדול 3 עד 5 דקות או עד הקצוות מתחילים להתכרבל.