קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

יותר טוב מצ'יפוטלה.

יותר טוב מצ'יפוטלה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טוב יותר מאשר בשר של צ'יפוטלה Barbacoan. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 916 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. 1514 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זנב שור, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו Chipotle Barbacoa בשר (חקיין), קרוק פוט צ'יפוטלה ביף ברבקואה, ו בישול איטי צ'יפוטלה בקר ברבקואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים צ ' ילי בתחתית תנור הולנדי גדול וחום על חום גבוה. קוק, הופך chilis עם מלקחיים מדי פעם עד ריחני קלוי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
להעביר צ ' ילי לסיר קטן ולכסות עם מרק עוף 2 כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד chilis הם מכרז לחלוטין, על 15 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
בינתיים, חום 1 כף שמן עכשיו-תנור הולנדי ריק מעל חום גבוה עד מנצנץ. מבשלים זנב שור עד שחום היטב מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
הסר זנב שור ולהניח בצד. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
6
מוסיפים שתי כפות שנותרו שמן וחום יחד עם בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום עמוק רק מתחיל לשרוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים כמון, ציפורן, אורגנו ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
8
מוסיף צ 'יפוטלה צ' ילי, חומץ, ומרק עוף שנותר. לגרד חתיכות השחמה מתחתית המחבת, מבשלים עד מופחת על ידי כמחצית, ולאחר מכן להעביר את התוכן כולו לצנצנת של בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים צ ' ילי ספוג והנוזל שלהם לבלנדר יחד עם רוטב דגים. התחל בלנדר על נמוך ולאט לאט להגדיל את המהירות לגבוה. מחית עד חלקה, על 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים צ ' אק בשר בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
11
מוסיפים זנב שור, עלי דפנה ורוטב. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
זנב שורזנב שור
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מניחים את המכסה על הסיר מעט סדוק, ולאחר מכן להעביר לתנור. מבשלים, הופכים בשר מדי פעם, עד מכרז לחלוטין וטסטר עוגה או שיפוד מתכת מוכנס לבשר מראה מעט התנגדות, כ 4 שעות. Discard bay leaves and oxtails (meat from oxtails can be eaten if wanted).
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
זנב שורזנב שור
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
תעביר את צ ' אק לצלחת גדולה. להחזיר תנור הולנדי stovetop ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני גבוה עד הנוזל מצטמצם כ 1 1/2 כוסות, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
14
ניתן לחתוך ולהגיש בשר בקר באופן מיידי, אך עבור הטעם הטוב ביותר, להעביר בשר בקר למיכל אטום יחד עם נוזל ומקרר עד חמישה ימים. כאשר מוכן לשרת, פרוס בשר על התבואה לפרוסות 1 1/2-2 אינץ', ולאחר מכן לגרוס לחתיכות גדולות עם אצבעות או שני מזלגות. להחזיר בקר לסיר יחד עם הרוטב. מביאים לרתיחה ומבשלים, מערבבים ומתקפלים בעדינות עד שהבשר חם, רך ומצופה ברוטב. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מגישים מיד, לערום את הבשר לתוך טורטיות תירס חמות עם בצל, כוסברה, סלסה, לימונים, או תבלינים אחרים לפי הצורך. לחלופין, מגישים כמו שהוא עם אורז, אטריות, שיבולת שועל או לחם תירס
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל