יין אדום עוף מטוגן במרינדה עם בצל
אם יש לך חומץ יין אדום, ביצה, שמן צמחי העוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בירה במרינדה סטייק T-Bone, בצל מטוגן ופטריות, מעוטר בביצה מטוגנת, בצל אדום כבוש, ו פאן פריד סטייק המבורגרים עם בצל יין אדום בגידה רזה של לורה.
הוראות
בצלחת רדודה גדולה מקציפים יחד את היין, את החומץ, את ממרח השום, את החרדל ואת הפלפל לפי הטעם.
מסדרים את העוף, דקר בכמה מקומות עם מזלג, בשכבה אחת בצלחת, לתת לו להשרות, מכוסה ומקורר, הופך אותו פעם אחת, לפחות 3 שעות או, רצוי, לילה. ולנקז אותו, הזמנה 1/2 כוס המרינדה ולזרוק את השאר.
בצלחת רדודה מקציפים יחד את הביצה ואת המרינדה השמורה. בצלחת רדודה נוספת מערבבים יחד את הקמח, המלח, הקורנית והפלפל לפי הטעם. טובלים את העוף בתערובת הביצים, נותנים לעודף לטפטף, ומעלים אותו פעמיים בתערובת הקמח כדי ליצור ציפוי עבה, מנערים את העודף בכל פעם. שמור את תערובת הקמח הנותרת.
תן לתרנגולת לעמוד בשכבה אחת על מתלה תיל למשך 15 דקות.
במחבת גדולה, עדיף ברזל יצוק, חום 1 אינץ ' של השמן עד 375 ° F. ובו מטגנים חצי העוף במשך 1 דקה בכל צד. להפחית את החום עד בינוני, כך הטמפרטורה של השמן מצטמצם 149°., מטגנים את העוף, נחשף, במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהוא מבושל דרך, ולהעביר אותו עם מלקחיים מגבות נייר לניקוז. שמור את העוף חם בעת טיגון העוף שנותר באותו אופן. לדלות את הבצל בתערובת הקמח השמור, לנער את העודף, ואת המחבת לטגן אותם375. שמן, הופך אותם בזהירות, במשך 5 דקות, או עד שהם זהב קל.
מעבירים את הבצל עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ומפזרים אותם עם מלח לפי הטעם. תלולית את הבצלים באמצע מגש גדול ולסדר את העוף סביבם.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.