יין ודיז'ון בשר חזיר במרינדה
יין ודיז'ון בשר חזיר במרינדה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 6 ומחירו 2.42$ למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 48 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 349 קלוריות . אם יש לכם בזיליקום, פתיתי פלפל, פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . 42 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 90% . נסו בשר חזיר מזוגג בסוכר חום ובלסמי , צלעות חזיר מזוגגות מייפל עם רוטב תמרים וקוסקוס קלוי עם צנוברים , מולסה וקאיין חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את שקדי החזיר בתבנית אפייה עמוקה.
מערבבים בקערה את השום, הבצל, הפטרוזיליה, החרדל, היין, היוגורט, שמן הזית, המלח, הפלפל, פתיתי הפלפל האדום, האורגנו, הבזיליקום, התימין, החמין ומיץ הלימון; יוצקים על החזיר. מכסים את כל המנה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס), כשעה ו-30 דקות.
מוציאים את השקד מהכלי ומכסים בנייר אלומיניום על קרש חיתוך. מניחים לנוח 20 דקות לפני שפורסים. שומרים את הרוטב מהמנה ומגישים בצד.