קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

ים בס alla פיורנטינה

ים בס alla פיורנטינה
בס alla פיורנטינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עגבניות שימורים, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: ים בס alla פיורנטינה, Bisteccan alla Fiorentina, ו פולפטה אלה פיורנטינה..

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את שני צידי הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
שים את הקמח בקערה רדודה, לדלות את הדגים, הקשה על הקמח העודף כדי ליצור ציפוי אור.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת מטגנים בינונית, מחממים את 3 כפות שמן זית על אש בינונית. מבשלים את הדג עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים דגים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
לנגב את המחבת עם מגבת נייר ולחמם את הנותרים 3 כפות שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום, העגבניות, המים, הפטרוזיליה, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים ב מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיף את הבזיליקום ואת הדגים וחום במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.