בס alla פיורנטינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עגבניות שימורים, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: ים בס alla פיורנטינה, Bisteccan alla Fiorentina, ו פולפטה אלה פיורנטינה..
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את שני צידי הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
3
שים את הקמח בקערה רדודה, לדלות את הדגים, הקשה על הקמח העודף כדי ליצור ציפוי אור.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת מטגנים בינונית, מחממים את 3 כפות שמן זית על אש בינונית. מבשלים את הדג עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים דגים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
לנגב את המחבת עם מגבת נייר ולחמם את הנותרים 3 כפות שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום, העגבניות, המים, הפטרוזיליה, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים ב מבשלים במשך 10 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.