ירוק אביבי עם דגים מעושנים וביולי Herbed
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות האביב עם דגים מעושנים ו איולי Herbed. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אביב. אם יש לך שן שום, פילה דגים, ירקות התינוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Tinapa (דגים מעושנים), ביצים מלוחות לחמניות האביב עגבניות, איולי עשבי תיבול טריים עם ירקות אביביים / Le Grand Aïoli, ו קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפות מים, חלמונים ביצה, מיץ לימון, ושום בקערת מתכת בינונית; להקציף כדי להתמזג.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
לטאטא עד שהתערובת מתעבה ו מדחום רושמים 71°, 5 עד 6 דקות.
הסר מעל מים. מגניב 10 דקות.
בהדרגה להקציף שמן זית לבסיס איולי, ואז 2 כפות מים.
מקציפים בעירית ופטרוזיליה. העונה איולי לטעום עם מלח ופלפל שחור טחון טרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו איולי לטמפרטורת החדר וקציפו לפני השימוש.
להקציף שמן ומיץ לימון בקערה בינונית כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מערבבים ירקות וצנוניות בקערה גדולה.
תוסיף רוטב ותזרוק למעיל. מסדרים תערובת ירקות על מגש גדול או לחלק בין צלחות. למעלה עם דגים.
מגישים, עוברים איולי הנותרים לצד.