ירוק פסטיטסיו
ירוק Pastitsio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 621 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 41 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן-רג'יאנו, עלי פטרוזיליה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: ירוק פסטיטסיו, Pastitsio, ו Pastitsio.
הוראות
אם אתם מגישים את הפסטה האפויה בלילה אתם מכינים אותה, מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מחממים את המים לרתיחה עבור פסטה, מלח את המים ו undercook הפסטה על ידי כ 2 דקות.
בעוד המים מגיעים לרתיחה, לחמם את שמן זית כתית נוספת במחבת גדולה מעל בינוני לחום בינוני גבוה, להוסיף את השום והבצל, לרכך כמה דקות ולאחר מכן מערבבים בצ ' ארד לנבול. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, שמיר, נענע, פטרוזיליה ופלפל שחור. להפחית את החום לרתיחה ולשמור על הירוקים חמים.
בינתיים, לחמם את החמאה בסיר מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח ומערבבים 1 דקה.
לטאטא בחלב ועונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהרוטב מעובה.
מסננים את הפסטה ומניחים בחזרה בסיר חם, מערבבים יחד עם ירקות ופטה לשלב, טעם להתאים תיבול.
מניחים את הפסטה בצלחת תבשיל העליון עם רוטב בשמל וגבינת Parm, מניחים בתנור ואופים עד מבעבע וחום, 20 דקות או, מגניב ומכסה ואז לאחסן. כדי לחמם, מניחים ב 375 מעלות f תנור ואופים 45 עד 60 דקות עד חום.