קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

ירוק פסטיטסיו

ירוק פסטיטסיו
ירוק Pastitsio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 621 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 41 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן-רג'יאנו, עלי פטרוזיליה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: ירוק פסטיטסיו, Pastitsio, ו Pastitsio.

הוראות

1
אם אתם מגישים את הפסטה האפויה בלילה אתם מכינים אותה, מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את המים לרתיחה עבור פסטה, מלח את המים ו undercook הפסטה על ידי כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בעוד המים מגיעים לרתיחה, לחמם את שמן זית כתית נוספת במחבת גדולה מעל בינוני לחום בינוני גבוה, להוסיף את השום והבצל, לרכך כמה דקות ולאחר מכן מערבבים בצ ' ארד לנבול. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, שמיר, נענע, פטרוזיליה ופלפל שחור. להפחית את החום לרתיחה ולשמור על הירוקים חמים.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, לחמם את החמאה בסיר מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
לטאטא בחלב ועונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את הפסטה ומניחים בחזרה בסיר חם, מערבבים יחד עם ירקות ופטה לשלב, טעם להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את הפסטה בצלחת תבשיל העליון עם רוטב בשמל וגבינת Parm, מניחים בתנור ואופים עד מבעבע וחום, 20 דקות או, מגניב ומכסה ואז לאחסן. כדי לחמם, מניחים ב 375 מעלות f תנור ואופים 45 עד 60 דקות עד חום.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגדול או חבילות chard, נבט וקצוץגדול או חבילות chard, נבט וקצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי שמיר טרייםעלי שמיר טריים1גבינת פטה יוונית לבנה במים, סחוטה, כ -1 כוס מתפוררת פטהגבינת פטה יוונית לבנה במים, סחוטה, כ -1 כוס מתפוררת פטה43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענע טרייםעלי נענע טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים4ציפורןשום, פרוס או קצוץשום, פרוס או קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זיטי או ארוך, צינורות פסטה חלולים (מומלץ: Buon איטליה או מקרוני יווני # 2*)זיטי או ארוך, צינורות פסטה חלולים (מומלץ: Buon איטליה או מקרוני יווני # 2*)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'6שרימפס וורידיםאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגדול או בצל, קצוץגדול או בצל, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריה או מגוררת-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת טריה או מגוררת-רג'יאנו6שרימפס וורידיםמלחמלח1חבורהבצל ירוק, קצוץ וקצוץבצל ירוק, קצוץ וקצוץ