קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים

ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים
ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1671 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 103 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, כוכב אניס, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוחי סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו ירך חזיר אפוי עם בטטות, חזיר עם תפוחים ותפוחי אדמה מתוקים, ו צלי חזיר עם תפוחים ובטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד מראש, שלבו את המים, המלח, הסוכר, רוטב הסויה, גרגרי הפלפל, הג ' ינג ' ר, האניס ועלי הדפנה בתבנית אפייה עמוקה גדולה מספיק כדי להחזיק את החזיר ובחשו לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מוסיפים את החזיר; אם הוא לא מכוסה, מוסיפים עוד מים. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ. שוטפים היטב את החזיר במים קרים, מייבשים ומתבלים בפלפל הטחון לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומערבלים כדי לכסות את תחתית התבנית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את החזיר ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את החזיר לתבנית צלייה וצולים רק עד שהחזיר חם למרכז (בערך 125 מעלות צלזיוס טמפרטורה פנימית), 25 עד 30 דקות. פנים החזיר יישאר ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
הניחו לחזיר לנוח 10 דקות וחתכו לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. מחלקים את הבטטות המחודדות בין 4 צלחות, מקיפים את החזיר ומוסיפים את תפוחי חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
מקשטים בעירית, מזלפים את שמן הצ ' ילה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
8
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים 1 כף מהחמאה ומערבלים לציפוי תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומקפיצים תוך ערבוב מדי פעם עד שהשום שחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
11
מוסיפים את השמנת ומפחיתים בשליש על אש נמוכה, כ -10 דקות. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
12
בינתיים, שלבו את הבטטות בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות אותן לחלוטין. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שניתן לנקב אותם בקלות בעזרת קצה הסכין, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
מסננים ומעבירים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
14
מוסיפים את השמנת ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
15
מוסיפים את יתרת החמאה, מתבלים במלח ופלפל, ומחית לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
16
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מתקנים את התבלינים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את השמן ומערבלים לציפוי תחתית התבנית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את הבצל ומקפיצים תוך ערבוב עד להשחמה בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את אבקת חמשת התבלינים, הסוכר החום, התפוחים והמיץ. מערבבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות. התפוחים צריכים לשמור על צורתם וקצת נוזלים צריכים להישאר בתבנית; אל תבשלו יתר על המידה. מערבבים פנימה את החמאה ומתקנים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מגישים חם.
5
לשמן הצ 'ילה: במחבת בינונית, שלבו את אבקת הצ' ילי, הכמון והמלח, וחממו על אש בינונית רק עד שהתערובת מתחילה לעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מקציפים בשמן ומוציאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
אפשר שמן צ ' ילה להתקרר, להעביר אותו צנצנת זכוכית, ולתת לעמוד לילה. כיסוי ושימוש או חנות. השמן ייפרד מהמוצקים; השתמש בשמן האדום בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראבקת חמישה תבליניםאבקת חמישה תבלינים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')11 כף אורגנו מיובשפלפל שחור קלוי, בתוספת פלפל שחור גרוס טריפלפל שחור קלוי, בתוספת פלפל שחור גרוס טרי11 כף אורגנו מיובשסוכר חום, ארוזסוכר חום, ארוז11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת צ'ילה, כגון אנצ' ו, צ'ימאיו או פסילהאבקת צ'ילה, כגון אנצ' ו, צ'ימאיו או פסילה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעירית חתוכה לאורכי 1 אינץ', לקישוטעירית חתוכה לאורכי 1 אינץ', לקישוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסג'ינג'ר טרי קצוץ דקג'ינג'ר טרי קצוץ דק6שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים4אינצ ' יםפרוסות עבות זנגביל טריפרוסות עבות זנגביל טרי2תפוחי סבתא סמית, קלופים, גרעינים וחותכים לקוביות בגודל 1/4 אינץתפוחי סבתא סמית, קלופים, גרעינים וחותכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכמון טחוןכמון טחון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברגרגירי פלפל סצ'ואן קלוייםגרגירי פלפל סצ'ואן קלויים2קילוגרםירך חזירירך חזיר1קטןבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי11 כף אורגנו מיובשרוטב סויה כההרוטב סויה כהה2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבטטות, קלופות וקצוצות גסבטטות, קלופות וקצוצות גס9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת