ירך חזיר במרינדה טעימה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את חלצי החזיר הכבושים הטעימים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת קארי, מרק ירקות, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו ירך חזיר במרינדה, ירך חזיר במרינדה לאנווינה, ו ירך חזיר במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את מיץ התפוזים, השימורים, 2 כפות שרי, מיץ לימון, שמן, קארי, רוטב ווסטרשייר, טימין ופלפל.
יוצקים 3/4 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את החזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לילה, מפנה מדי פעם. מניחים בצד 1 כוס מרינדה שנותרה לרוטב; מכסים ומכניסים למקרר. מכסים ומקררים את שאר המרינדה לצלייה.
מסננים וזורקים מרינדה; מניחים חזיר על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 1 עד 1-1 / 4 שעות או עד מדחום קורא 145 ליטר, צולה מדי פעם עם המרינדה שמורות.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב קורנפלור עם שרי הנותרים 1 כוס מרינדה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.