קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

ירך חזיר ברוטב פינו נואר

ירך חזיר ברוטב פינו נואר
בשר חזיר עם רוטב פינו נואר דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 430 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לכם יין פינו נואר, דמי-גלייס, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב חמוציות עם פינו נואר, בשר חזיר צלוי עם תאנים, שום, פינו נואר, ו רוטב חמוציות חריף עם פינו נואר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים כל tenderloin לרוחב ל 4 חתיכות שוות. לעטוף 1 חתיכת בייקון סביב חזיר מאובטח עם קיסם או שיפוד עץ. חזור עם בשר חזיר ובייקון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החזיר ומבשלים עד חום זהוב, הופך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד שכבר לא ורוד באמצע והבייקון זהוב ופריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
במחבת גדולה מעל חום מתון, לבשל את הבייקון שנותר עד פריך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר. שמירה על השומן במחבת על חום מתון, להוסיף את שאלוט למחבת ומבשלים עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את דמי-glace ויין ולהביא לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מעט מעובה, כ 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מגישים את החזיר עם טפטוף נדיב של רוטב פינו נואר.
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה