ירך חזיר ברקת כתומה
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, ירך חזיר כתום-בר עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 271 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קליפת תפוזים, סוכר חום, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: ירך חזיר צלוי מייפל-בריח, ג'ינג'ר ו טימין–חזיר ברן ירך, ו בשר חזיר צלוי בריר חלציים.
הוראות
שלב 1 כוס מים וקליפה בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
יוצקים לתוך קערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים 2 כוסות מים הנותרים, 4 כוסות מיץ, מלח, סוכר, ו 1/4 כוס רוטב סויה, ערבוב עד מלח וסוכר להתמוסס.
יוצקים תערובת מלח לתוך שקית פלסטיק zip-top 2 ליטר.
מוסיפים קרח וחזיר; כלב ים. מקררים למשך 24 שעות, מסובבים את השק מדי פעם.
שלב מרמלדה, 2 כפות מיץ, ו 1 כף רוטב סויה בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים 10 שניות או עד שמרמלדה נמסה.
הסר חזיר משקית, ולהשליך מלח. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר.
מניחים חזיר על מחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 (לא להסיר חזיר מהתנור); אופים עוד 45 דקות.
זיגוג מברשת באופן שווה על בשר חזיר; אופים 5 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 155 (מעט ורוד).
מניחים חזיר על מגש. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 15 דקות.
מקשטים עם פרוסות תפוז ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.