ירך חזיר מטוגנת עם פורט ושזיפים מיובשים
בשר חזיר מטוגן עם פורט ושזיפים מיובשים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם כרישה, מרק עוף פחות נתרן, בשר חזיר צלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. מתכונים דומים: ירך חזיר מטוגנת בשזיפים יבשים, חזיר במרינדה עם שזיפים ואנשובי, ו בשר חזיר עם שזיפים מיובשים ופנצ'טה.
הוראות
כדי להכין spice rub, לשלב הראשון 5 מרכיבים. לקצץ שומן חזיר; לשפשף את פני השטח של צלי עם ספייס לשפשף. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם מחרוזת כבדה.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 8 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים בצל, כרישה וגזר; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים יין ומרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר חזיר למחבת; להוסיף שזיפים מיובשים ועלי דפנה. מביאים לרתיחה. מכסים ואופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות או עד חזיר הוא רך; להשליך עלי מפרץ.
מניחים חזיר על מגש; מכסים בנייר כסף.
הסר 6 שזיפים מיובשים עם כפית מחוררת.
מניחים שזיפים מיובשים במעבד מזון או בלנדר; תהליך עד חלקה. מערבבים שזיפים טהורים לתערובת נמל.