ירך חזיר מקורמל עם תפוחים
חזיר קרמל מותן עם תפוחים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, חומץ בלסמי, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ירך חזיר Crockpot עם תפוחים, בשר חזיר צלוי עם תפוחים, ו תפוחים ובשר חזיר-Crockpot (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
לשפשף שום על פני השטח של בשר חזיר קצוץ.
מחממים מחבת גדולה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חזיר ובצל; מבשלים 10 דקות או עד משחימים מכל הצדדים, הופכים מדי פעם.
מניחים את החזיר בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
מפזרים את תערובת הסוכר על צלי. מסדרים את הבצל סביב חזיר, טפטוף עם חומץ.
אופים ב 425 במשך 20 דקות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים תפוחים, ומטגנים 5 דקות או עד הזהב.
הסר את החזיר מהתנור, ולסדר תפוחים סביב חזיר; להפחית את החום עד 350, ומבשלים 20 דקות נוספות או עד חזיר נעשה.
יוצקים חלקי מחבת לסיר בינוני, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד 1/3 כוס (כ 14 דקות).
רסס על חזיר, תפוחים ובצל.