קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות49
מגזין

ירך חזיר עם דובדבנים

ירך חזיר עם דובדבנים
ירך חזיר עם דובדבנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 685 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלוי, מיץ דובדבנים, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו ירך חזיר עם ברנדי ודובדבנים יבשים, ירך חזיר עטוף בבייקון עם דובדבנים, ו Rippli (צלעות חלציים / חזיר מעושן מותן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שימורים, מיץ, דובדבנים יבשים וחומץ בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
משמרמשמר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בשר חזיר צלוי יבש עם מגבות נייר; מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר שמן חם אבל לא מעשן, חזיר חום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלי חזירצלי חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מעבירים לבישול איטי ומניחים על גבי תערובת דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מכסים ומבשלים נמוך עד חזיר מבושל דרך וטמפרטורה פנימית מגיע 63° על מדחום בשר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הסר חזיר ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כדי לנוח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
שומן רזה ממיצי בישול והעברת מיצים (עם דובדבנים) לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור על רתיחה עד הנוזל צמצם 2 כוסות, על 10 דקות. חותכים חזיר ומגישים עם מיצים ודובדבנים כפיות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה