קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ירך חזיר עם קרום עשבי תיבול

ירך חזיר עם קרום עשבי תיבול
חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 480 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ג'ינג'ר, מלח כשר, צלי חלצי חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. נסו עשבי תיבול קרום חזיר, חלצי חזיר צלויים עם עשבי תיבול עם אספרגוס לתינוק, ו חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול עם ריבס מתובל וסלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקינמון, הכמון, הקאיין והמלח, לפי הטעם. משפשפים את התערובת על כל החלק החיצוני של החזיר. במחבת מטגנת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה ומשחימים את צלי החזיר מכל הצדדים, רק עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים את החזיר למגש גיליון, הצד השמן כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
בינתיים הכינו את קרום העשבים: במעבד מזון שלבו את הבצל, השום, הג ' ינג ' ר, הכוסברה וגרידת הליים. באותה מחבת מטוגנת בה השחמת החזיר מוסיפים את שמן הזית ותערובת הבצל ומבשלים עד לריכוך. מערבבים פנימה את פירורי הלחם ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מורחים את החרדל על גבי שכבת השומן של בשר חזיר ולאחר מכן לחץ על קרום עשב לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
7
אופים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -160 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים לקרש חיתוך ומאפשרים לנוח, מכוסה במשך 5 עד 10 דקות. פורסים את הצלי, מסדרים על מגש הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך