ירך חזיר עם קרום עשבי תיבול
חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 480 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ג'ינג'ר, מלח כשר, צלי חלצי חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. נסו עשבי תיבול קרום חזיר, חלצי חזיר צלויים עם עשבי תיבול עם אספרגוס לתינוק, ו חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול עם ריבס מתובל וסלרי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקינמון, הכמון, הקאיין והמלח, לפי הטעם. משפשפים את התערובת על כל החלק החיצוני של החזיר. במחבת מטגנת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה ומשחימים את צלי החזיר מכל הצדדים, רק עד להזהבה.
מוציאים את החזיר למגש גיליון, הצד השמן כלפי מעלה.
בינתיים הכינו את קרום העשבים: במעבד מזון שלבו את הבצל, השום, הג ' ינג ' ר, הכוסברה וגרידת הליים. באותה מחבת מטוגנת בה השחמת החזיר מוסיפים את שמן הזית ותערובת הבצל ומבשלים עד לריכוך. מערבבים פנימה את פירורי הלחם ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מורחים את החרדל על גבי שכבת השומן של בשר חזיר ולאחר מכן לחץ על קרום עשב לתוכו.
אופים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -160 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ -30 דקות.
מוציאים לקרש חיתוך ומאפשרים לנוח, מכוסה במשך 5 עד 10 דקות. פורסים את הצלי, מסדרים על מגש הגשה ומגישים.