ירך חזיר עם תפוח-צ'אטני חמוציות
בשר חזיר עם תפוח-חמוציות Chutney הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ירך חזיר מוגש עם צ'אטני תפוחים חמוציות, שיפודי בשר חזיר ברוטב יין אדום עם צ'אטני תאנה וחמוציות, ו בשר חזיר עם מילוי תפוח חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם. בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל.
להוסיף חזיר למחבת, הופך חום מכל הצדדים, על 8 דקות.
העברה לסדין אפייה( מחבת מילואים); צלי 45-55 דקות או עד שנרשם מדחום מיידי 15
הסר מהתנור; להעביר חזיר לצלחת.
בינתיים, להוסיף בייקון למחבת; לבשל על אש בינונית עד בייקון מתחיל פריך ושומן כבר שוחרר, על 3-4 דקות.
להוסיף כרישה ומבשלים, ערבוב, עד מכרז (כ 8 דקות).
מוסיפים תפוחים, חמוציות, דבש, רוזמרין, מיץ לימון ומים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 30 דקות או עד תפוחים אוכמניות חלקית להישבר רוטב מתעבה. תשליך את רוזמרין. פורסים ומגישים חזיר עם צ ' אטני ושעועית ירוקה או ברוקולי.