ירך חזיר של פראן אדריה עם פלפלים קלויים ושמן פטרוזיליה
ירך החזיר של פראן אדריה עם פלפלים קלויים ושמן פטרוזיליה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו פלפלים, נתחי חזיר, סטייקים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוף צלוי של פראן אדריה, כנפי העוף של פראן אדריה עם פטריות, ו ארוחת ערב: סלט קיסר של פראן אדריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 ° F. שוטפים את הפלפלים, ובעוד הם רטובים, מניחים אותם על מחבת צלייה.
טפטוף עם כמה כפות שמן, ולזרוק למעיל. מניחים את מחבת הקלייה בתנור ומבשלים, מסובבים את הפלפלים כל עשר דקות בערך, עד שהפלפלים מושחרים מעט מכל הצדדים. כאשר נעשה זאת, להשתמש זוג מלקחיים כדי להעביר את הפלפלים לקערה גדולה, ולאפשר להם להתקרר במשך כמה דקות.
בינתיים, מניחים את שיני השום בסיר קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להסיר את השום ולזרוק בקערה של מי קרח. כאשר מגניב, להסיר את שיני השום ולחזור על תהליך זה, הקפד להתחיל עם מים קרים בסיר.
לזרוק שיני שום blanched והפטרוזיליה הטרייה לתוך בלנדר, ויוצקים כ 1/4 כוס שמן הזית. תהליך עד שהכל קצוץ דק. מתבלים בקמצוץ מלח.
לאחר הפלפלים יש מקורר, להסיר את הגבעולים, זרעים, עורות. נסה לאסוף כמה שיותר מיץ קלייה בקערה ככל האפשר. חותכים דק את הפלפלים. לזרוק את רצועות הפלפל ומיצים צלויים לסיר. הפוך את החום לנמוך ומבשל במשך 5 דקות.
מתבלים את סטייק החזיר עם מלח ופלפל משני הצדדים.
יוצקים כף שמן למחבת ברזל יצוק גדול להגדיר על חום גבוה.
הוסף כמה שיותר סטייק ירך חזיר כפי שיתאים ומבשלים עד השחמה בכל צד, על שתי דקות. חזור על התהליך עד שכולם בושלו.
מגישים את סטייקים חזיר עם פלפלים בצד ושום כף שמן פטרוזיליה על גבי.