קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה

ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 144 גרם שומן, ובסך הכל של 1718 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ירכי עוף, מלח ופלפל, קנולה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו ירכי עוף חמאה-חרדל מטוגנות בתנור עם פנקו, חמוצים מטוגנים בשמן עמוק עם מפרץ ישן וחלב חמאה, ו עגבניות ירוקות מטוגנות במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים חזה עוף וירכיים כדי להסיר שאריות ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בקערה לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים חלב חמאה מעל, לכסות, ולתת למרינדה, רצוי לילה, בקירור, אבל לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3
מחממים שמן בטיגון עמוק ל -350 מעלות פרנהייט, או לפי הוראות היצרן של הטיגון העמוק שלך לחתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
הקימו את תחנת הלחם שלכם: בקערות נפרדות שימו קמח; ביצים טרופות; וקמח תירס שתובל בפפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוציאים את העוף 1 חתיכה בכל פעם מחלב החמאה ומחפרים בקמח, ומאפשרים לכל עודף קמח ליפול. טובלים את העוף המקומח בשטיפת הביצים ואז מצפים בתערובת קמח התירס. נתחי עוף מצופים בשמן עמוק בקבוצות עד שהם מבושלים, בערך 13 עד 20 דקות. (השתמש בהוראות היצרן לטיגון העמוק שלך לעיון בסיסי בחתיכות עוף, ואז בדוק את העוף ראה שהוא רך מזלג.) אפשר לנקז על מגבות נייר ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®