כבד קצוץ רך
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ.
הוראות
מניחים את הכבדים במחבת קלייה קטנה.
יוצקים על השומן המומס ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים בתנור 375 מעלות במשך 30 דקות או עד אמצע הכבד הוא כבר לא pink.In מחבת sauté גדולה להוסיף קצת שומן עוף נוסף לטגן את הבצל האדום במשך 20-25 דקות עד רך. מתבלים את הבצלים במלח ופלפל.
מניחים את הכבדים הקלויים במעבד המזון ואת הדופק לסירוגין 10-12 פעמים. אל תעשה את זה רגשני — אתה רוצה שזה ייראה כמו לטחון גס מאוד.
מניחים את הכבדים בקערת ערבוב ולהוסיף בצל אדום מוקפץ וביצים קצוצות (להזמין 1/2 כוס לקישוט).
מוסיפים את הפטרוזיליה הטריה הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עם כף עץ או מרית פלסטיק בעדינות כדי לשמור אותו רך. תרגע עד ההגשה.בעת ההגשה, לגרוף החוצה על גבי כוסות של עלי חסה פריכים ומקשטים.
מגישים עם שפע של לחם שיפון חתוך.לקישוט: הניחו בצד בצל אדום קצוץ, ביצה קצוצה, פטרוזיליה ופלפל שחור טחון טרי וזיתים שחורים. אני אוהב להגיש את הכבד הקצוץ עם חתיכות של לחם שיפון טוב וחלות כמתאבן.נסה את מתכונים אלה בישול יהודי על רפובליקת מזון: מתכון לביבות קלאסי