קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

כבד קצוץ רך

כבד קצוץ רך
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ.

הוראות

1
מניחים את הכבדים במחבת קלייה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
יוצקים על השומן המומס ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מניחים בתנור 375 מעלות במשך 30 דקות או עד אמצע הכבד הוא כבר לא pink.In מחבת sauté גדולה להוסיף קצת שומן עוף נוסף לטגן את הבצל האדום במשך 20-25 דקות עד רך. מתבלים את הבצלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שומן עוףשומן עוף
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את הכבדים הקלויים במעבד המזון ואת הדופק לסירוגין 10-12 פעמים. אל תעשה את זה רגשני — אתה רוצה שזה ייראה כמו לטחון גס מאוד.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מניחים את הכבדים בקערת ערבוב ולהוסיף בצל אדום מוקפץ וביצים קצוצות (להזמין 1/2 כוס לקישוט).
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים את הפטרוזיליה הטריה הקצוצה ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עם כף עץ או מרית פלסטיק בעדינות כדי לשמור אותו רך. תרגע עד ההגשה.בעת ההגשה, לגרוף החוצה על גבי כוסות של עלי חסה פריכים ומקשטים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי חסהעלי חסה
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מגישים עם שפע של לחם שיפון חתוך.לקישוט: הניחו בצד בצל אדום קצוץ, ביצה קצוצה, פטרוזיליה ופלפל שחור טחון טרי וזיתים שחורים. אני אוהב להגיש את הכבד הקצוץ עם חתיכות של לחם שיפון טוב וחלות כמתאבן.נסה את מתכונים אלה בישול יהודי על רפובליקת מזון: מתכון לביבות קלאסי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
זיתים שחוריםזיתים שחורים
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
לחם שיפוןלחם שיפון
חלהחלה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
כבדכבד
(קיבלר)(קיבלר)
8
מתכון קוגל תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
מתכון בסיסי Charoset