אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו ירכי עוף עם אננס. מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מספיק ל-8 סועדים . מנה אחת מכילה כ -22 גרם חלבון , 4 גרם שומן , וסך הכל 231 קלוריות . למתכון הזה מ"Taste of Home" יש 42 מעריצים. גשו לחנות וקנו קורנפלור, פלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה אורך כ -50 דקות . עם ציון כף של 52% , המנה הזו מוצלחת. מתכונים דומים: ירכי עוף כבושות באסיה , ירכי עוף אפויות ברוטב סאטה וסלט עגבניות , וירכי עוף בסגנון "ברביקיו" .
הוראות
1
מניחים את העוף בתבנית אפייה בגודל 33 x 23 ס"מ מצופה בתרסיס שמן. מכסים ואפים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה, ערבבו את הסוכר, קורנפלור והתבלינים. ערבבו פנימה את האננס, רוטב הסויה והחומץ עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
יוצקים מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
4
אופים, ללא מכסה, 20-30 דקות נוספות או עד שמדחום בשר יראה 185 מעלות, תוך כדי פריכה מדי פעם.