קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב

ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 97 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, קינמון טחון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב, ירכיים עוף קלוי עם דובדבן-טימין קומפוט, ו ירכיים עוף זהוב עם סלסה לימון חרוך ורדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הסקווש, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד רך כמעט, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
5
מוסיפים את התפוח, קינמון וקיין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
תפוחתפוח
6
מוסיפים את הצימוקים, היין, הדבש והקורנית ומבשלים עד שהיין כמעט התאדה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צימוקיםצימוקים
דבשדבש
טימיןטימין
ייןיין
7
במחבת שאינה ניתנת לאבחנה, מחממים את השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה עד העור הוא פריך, 5 דקות. להפוך את העוף, להעביר את המחבת לתנור ולצלות במשך 6 דקות, עד מבושל דרך; לשרת עם הקומפוט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
CompoteCompote
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור