מתכון זה מספק 40 מנות. עם 97 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, קינמון טחון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ירכי עוף פריכות עם קומפוט צימוקים מוזהב, ירכיים עוף קלוי עם דובדבן-טימין קומפוט, ו ירכיים עוף זהוב עם סלסה לימון חרוך ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הסקווש, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד רך כמעט, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
5
מוסיפים את התפוח, קינמון וקיין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
פלפל קאיין טחון
תפוח
6
מוסיפים את הצימוקים, היין, הדבש והקורנית ומבשלים עד שהיין כמעט התאדה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צימוקים
דבש
טימין
יין
7
במחבת שאינה ניתנת לאבחנה, מחממים את השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה עד העור הוא פריך, 5 דקות. להפוך את העוף, להעביר את המחבת לתנור ולצלות במשך 6 דקות, עד מבושל דרך; לשרת עם הקומפוט.