ירכיים עוף בגריל Chipotle עם רוטב Tomatillo חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מיץ ליים, שיפוד מתכת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: ירכיים עוף בגריל Chipotle עם רוטב Tomatillo חריף, ירכיים עוף מצופה כמון עם סלסה Tomatillo בגריל, ו ירכיים עוף בסגנון תאילנדי בגריל עם רוטב טבילה מתוק חריף ואורז קוקוס.
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425) ומשפשפים את סבכת הגריל במגבת טבולה בשמן צמחי. יש מברשת מאפה וקערה קטנה של שמן מוכן.חוט את פרוסות הבצל על שיפוד, משאיר 1/4 אינץ ' של שטח בין החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מברישים את פרוסות הבצל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
3
מניחים את השיפוד ואת כל הטומטילו על הגריל, מכסים את הגריל ומבשלים עד שחתיכות הבצל מתרככות מעט וחרוכות, הופכים את השיפודים באמצע הדרך, והטומטילו חרוכים מכל הצדדים, מסתובבים מדי פעם, בערך 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר הכל לצלחת גדולה.באמצע זמן בישול tomatillo ובצל, לצחצח את הצדדים לחתוך של חצאי האבוקדו עם שמן, למקם אותם על הגריל לחתוך בצד למטה, ולכסות את הגריל. מבשלים את חצאי האבוקדו עד מעט מרכך וסימני גריל מופיעים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אבוקדו
כמו פפיטאס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את המנה עם טומטילו ובצל ולתת מגניב. בינתיים, תצלה את העוף.לשפשף את הסורג גריל שוב עם מגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים את העוף על הגריל ומכסים את הגריל. קוק, מרפרף פעם אחת, עד קרום וסימני גריל נוצרו ו מדחום לקרוא מיידית רושם 71°, על 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח בזמן שאתה מסיים את הרוטב.באמצעות כפית, לגרוף את בשר אבוקדו ולמקם אותו בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר את פרוסות הבצל מהשיפוד והוסף לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מוסיף את tomatillos, כוסברה, מיץ ליים, שן שום, צ ' ילה, ומלח נמדד ומתבלים לפי הטעם עם פלפל. תערובת עד פשוט חלקה, על 1 דקה, גירוד את הצדדים של הבלנדר עם מרית גומי לפי הצורך. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.