ירכיים עוף מתובל עם ריבס-סלסה מלפפון
מתכון ירכיים עוף מתובל עם ריבס מלפפון Salsan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ירכיים עוף מתובל עם ריבס-סלסה מלפפון, ירכיים עוף מתובל עם ריבס-סלסה מלפפון, ו ירכיים עוף בגריל ג'ינג'ר חריף עם סלסה אבוקדו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 260°. קו אפייה sheetwith לסכל. דופק צ ' ילה, שום, וחלקים לבנים של בצל ירוק במעבד מזון עד finelychopped. עם מכונת ריצה, drizzlein רוטב סויה, ואז שמן זית; תהליך untilemulsion טפסים.
מניחים ירכיים עוף, צד העור למעלה, על פני awork ולחתוך כל רוחב ב 3/4 " מרווחים עד העצם. מתבלים בקלילות במלח.
מניחים על אפייה מוכנה sheetומברשת עם רוטב.
אופים עד העור הוא קריספוא מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 74°, 20-25 דקות. מטאטאים על גבוה עבור anadditonal 2-3 דקות לעור crisper, ifdesired.
בינתיים, לזרוק ריבס, הבא 5 מרכיבים, חלקים ירוקים של בצל ירוק בקערת אמדיום מעיל. מתבלים לפי הטעם עםזלת ופלפל ומניחים לעמוד לפחות 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מגישים עוף עם ריבס salsaalongside.
למנה: 460 קלוריות, 39 גרם שומן, 1 g סיבים