ירכיים עוף פרמזן
ירכיים עוף פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 972 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי פירורי לחם איטלקיים, ירכיים עורות ועצמות עוף, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. נסו ירכיים עוף מטוגנות בתנור עם פאנקו ופרמזן, ירכיים עוף בגריל יווני W / פרמזן לימון Orzo, ו ירכיים עוף בגריל יווני W / פרמזן לימון Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד ביצים 2 כף. מים.
מפזרים עוף במלח ופלפל. לדלות פירורי לחם; לטבול בתערובת ביצה, ולדלות שוב בפירורי לחם.
לבשל עוף, בקבוצות, בשמן חם במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מסדרים עוף בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
רוטב מרינרה כפית על עוף, ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים ב 375 במשך 15 עד 20 דקות או עד גבינה נמסה מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם עוף 17
בינתיים, להכין פסטה על פי הוראות החבילה. לזרוק פסטה חמה מבושל עם חמאה ופטרוזיליה.
מגישים עוף על פסטה עם רוטב פטה חריף על קרחון.
* 1 כפית. ניתן להחליף מלח שולחן.
רוטב פטה חריף על קרחון: מערבבים יחד 1/2 כוס מיונז, 1/2 (4-עוז.) חבילת גבינת פטה מתפוררת, 2 כפות. פטרוזיליה טרייה קצוץ, ו 1 עד 2 כף. מיץ לימון טרי. מערבבים בפלפל לפי הטעם. רוטב כפית מעל 5 כוסות חסה קרחון גרוסה. עושה 4 מנות; הכנה: 10 דקות.