ירכיים עוף צלויות מחבת מושלמת
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, עור על, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו עוף במחבת סדין עם קפונטה חציל קלוי, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו ירכיים עוף צלוי פאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 246°. עוף העונה עםזלת ופלפל.
שמן חום ב 12 " ברזל יצוק כבד מחבת nonstick כבד מעל heatuntil גבוה חם אבל לא מעשן. נסטלה עוף inskillet, צד העור למטה, ומבשלים 2 דקות.להפחית את החום בינוני-גבוה; continuecooking העור בצד למטה, occasionallyrearranging ירכיים עוף סיבוב panto שווה להפיץ חום, עד שומן rendersand העור הוא חום זהוב, על 12 דקות.
להעביר מחבת לתנור ולבשל 13 יותרכאלה. עוף הפוך; להמשיך לבשל טוגני עור ובשר מתבשלבאמצעות, כ 5 דקות יותר.
העבר לצלחת; תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
למנה: 366 קלוריות, 25 גרם שומן, 0 גרם פחמימות