ירק רגל טלה צלויה עם לימון משומר, זעפרן, זית וויניגרט
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ומנה עיקרית ראשונית? לירוק רגל טלה צלויה עם לימון משומר, זעפרן, זית וויניגרט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 37 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 423 קלוריות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות והרימו רגל טלה, פלפל סדוק, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 72%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רגל טלה צלויה עם זעפרן וסלסת זית, האכלת חברים: רגל טלה צלויה שלמה עם רוזמרין ולימון משומר, ו רגל טלה ירוקה-זית ולימון.
הוראות
במחבת קטנה מטגן, להביא את חומץ שמפניה זעפרן לרתיחה במשך 1 דקה.
יוצקים לקערה ומקציפים פנימה את שמן הזית לאט כדי לשלב אותו.
מוסיפים את הלימון השמור הקצוץ והזיתים השחורים. מתבלים בפלפל. אני לא מוסיף לזה מלח בגלל מליחות הזיתים. מתכון זה מכין ליטר ויימשך לפחות חודש.
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
וודאו כי רגל הטלה מנוקה היטב וכל שומן קשה נחתך. יוצרים 8 חריצים ברגל וממלאים אותם עם ענפי הרוזמרין ושיני השום. משפשפים את הרגל בשמן הזית, האורגנו היבש והטרי, הלימון, המלח והפלפל. צולים ב 500 מעלות צלזיוס במשך כ 30 דקות. מנמיכים את האש ל-375 מעלות פרנהייט.
מוסיפים מים למחבת במידת הצורך. מבשלים כ 3 1/2 שעות.
מוציאים את הכבש מהתבנית ונותנים לנוח. מרפרפים את השומן ממיצי התבנית ויוצקים את המיץ על תחתית מגש. פורסים את הטלה לפרוסות דקות ומגישים עם רוטב הלימון המשומר.