ירקות בגריל וגבינת עיזים נפוליאון
ירקות בגריל וגבינת עיזים נפוליאון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 443 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. ראש לחנות ולקחת ויניגרט בלסמי, פלפל, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלק וגבינת עיזים נפוליאון, סלק וגבינת עיזים נפוליאון, ו אפרסק וגבינת עיזים נפוליאון.
הוראות
מברישים עגבניות עם 2 כפיות שמן; מפזרים אורגנו, בזיליקום ו 1/4 כפית מלח ופלפל.
העברה ל-15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם רכים.
מברישים קישואים ודלעת צהובה עם 2 כפות שמן; מפזרים 1/4 כפית מלח.
מניחים ירקות בווק גריל או בסלסלה. צולים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 8-12 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
הסר וזורק גבעולים וזימים מפטריות.
מברישים פטריות וחצילים בכף 1 שמן; מפזרים את שארית המלח. צולים פטריות, מכוסות, על אש בינונית במשך 12-15 דקות או עד שהן רכות. גריל חצילים, מכוסה, על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהם רכים.
בקערה קטנה שלבו את גבינת העיזים, הפטרוזיליה, 1/2 כפית השום והפלפל שנותר.
מניחים פטריות על תבנית משומנת; מורחים כל אחת בתערובת גבינה של 2 כפיות.
שכבה עם קישואים, דלעת, 2 כפיות תערובת גבינה, חצילים ותערובת הגבינה שנותרה. למעלה עם גבינת מוצרלה ועגבניות.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
במחבת גדולה, מטגנים את השום הנותר בשמן הנותר למשך 1 דקה.
מוסיפים תרד; מבשלים 4-5 דקות או עד שנבול. מחלקים בין ארבע צלחות; למעלה כל אחד עם ערימת פטריות.