ירקות וטופו מוקפץ דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, מים, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו ירקות מוקפץ עם טופו, מוקפץ ירקות טופו, ו ירקות וטופו מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה. מערבבים בצל ומבשלים דקה אחת. מערבבים שום וג ' ינג ' ר, ומבשלים 30 שניות. מערבבים בטופו, ומבשלים עד חום זהוב
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים גזר, פלפל ותירס תינוק, בישול במשך 2 דקות. מערבבים בוק צ ' וי, פטריות, נבטי שעועית, יורה במבוק, פלפל אדום מרוסק, וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום.
4
בסיר קטן, לשלב מים, חומץ יין אורז, דבש, ורוטב סויה, ולהביא לרתיחה. מבשלים שתי דקות, ולאחר מכן מערבבים קורנפלור ותערובת מים. מבשלים עד שהרוטב מתעבה.