ירקות חורף צלויים עם רוטב פונדו
ירקות חורף צלויים עם רוטב פונדו הוא מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 894 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. אם יש לכם עגבניות שרי, שן שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צלי חזיר עם פירות חורף ורוטב פורט, נקניקיות עם מחית ירקות חורף, ו קינואה עם ירקות חורף מוקפצים.
הוראות
מחממים התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C.
טפטוף חצי שמן מעל הבסיס של צלחת גראטן גדולה או פח צלייה בינוני. טיפ בסקווש, בצל, כרובית, שום ועונה עם מלח ופלפל. לזרוק הכל יחד בערך טפטוף עם השמן שנותר.
שים את הירקות בתנור ואופים במשך 15 דקות חשופות, תוך ערבוב חצי דרך.
מערבבים את הירקות שוב, מסדרים את העגבניות על גבי, וצולים עוד 15-20 דקות, עד קלוי קלוי קלות.
כדי להפוך את הרוטב, יוצקים את היין למחבת קטנה ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, מערבבים את תערובת הגבינה וקורנפלור ולאחר מכן את הקירש או ברנדי אם משתמשים.
שים את המחבת בחזרה על חום נמוך ומערבבים הכל יחד עד הגבינה נמסה לתוך הנוזל ויוצר רוטב נוזלי, משיי.
מגישים את הירקות עם הרוטב נשפך על.