ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית
ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית היא חלב חינם מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 4359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 490 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו רוטב טבילה בטמפורה, מים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית, Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ו חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית.
הוראות
שלב את החלמונים ומים בקערה, ערבוב עד שהם משולבים, ולאחר מכן להוסיף את קוביות הקרח (החלק" רטוב " של הבלילה).
כדי להכין תחנת בישול טמפורה: ליד המבער שלך, לארגן את הירקות, צלחת עם קמח העוגה, ואת החלקים הרטובים ויבשים של הבלילה. כמו כן, מוכן מגש עם מגבות נייר או עיתון כדי לספוג את השמן העודף מן הירקות מבושל, ואת הכלים תצטרך: מקלות אכילה, מסננת מתכת, ו מדחום ממתקים, אם יש לך אחד.
מניחים כלי בישול על המבער; להשתמש באחד עם גודל אחיד כדי לחמם שמן באופן שווה, כמו מחבת ברזל יצוק גדולה או תנור הולנדי (לא להשתמש ווק).
מוסיפים את שמן הירקות ושמן שומשום.
מחממים את השמן ל 182° מעל חום גבוה.
בעוד השמן הוא חימום, להכין את הבלילה טמפורה: במהירות להוסיף את 2 כוסות קמח לנוזל, במכה אחת. תחזיק 4 מקלות אכילה יחד, הקצוות הצביעו למטה, כאילו אתה תופס בקבוק. לדקור את הבלילה עם מקלות אכילה, מועך למטה שוב ושוב לשלב את החלקים יבשים ורטובים. אל תערבב; אתה בקושי רוצה לערבב את הבלילה.
מערבבים במשך כ 30 שניות, או עד הבלילה הופך רופף ו liquidy, עם עקביות של שמנת כבדה. זה צריך להיות גבשושי, עם גושים נראים של קמח יבש צף בנוזל, ועם קמח unmixed דבק לצדדים של הקערה. זכור, אם אתה מערבב את הבלילה, אתה תהרוס את זה.
כאשר השמן הגיע 182°, להתכונן לבשל את הירקות בקבוצות. היזהר לא overfill את המחבת, אשר יוריד את טמפרטורת הבישול; להשתמש, לכל היותר, חצי משטח השטח של השמן לבשל. בעוד טמפורה הוא בישול, לבדוק את טמפרטורת השמן עם מדחום ממתקים. לווסת את החום כדי לשמור על טמפרטורת שמן360 קבועה. אם השמן חם מדי, הטמפורה תישרף; אם נמוך מדי, הטמפורה תצא רטובה ושמנונית.
לדלות קלות את הירקות בקמח, ולאחר מכן לטבול לתוך הבלילה. מיד להניח את הירקות בשמן החם. עבודה בקבוצות, מטגנים עמוק את הירקות קשים יותר כמו בטטה, גזר, או שורש לוטוס הראשון, במשך כ 3 דקות, עד שהירקות הופכים חום זהוב.
להעביר את הירקות למגש מוכן לנקז עודפי שמן. חזור עם הירקות האחרים. מבשלים ירקות רכים יותר כמו אספרגוס, ברוקולי ודלעת במשך כ 2 דקות. עבור עלי shiso, לדלות רק צד אחד של העלה עם קמח, ומבשלים בערך 1 דקה.
מגישים את טמפורה הירקות עם רוטב טבילה בצד.