קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית

ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית
ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית היא חלב חינם מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 4359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 490 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו רוטב טבילה בטמפורה, מים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית, Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ו חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית.

הוראות

1
שלב את החלמונים ומים בקערה, ערבוב עד שהם משולבים, ולאחר מכן להוסיף את קוביות הקרח (החלק" רטוב " של הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
כדי להכין תחנת בישול טמפורה: ליד המבער שלך, לארגן את הירקות, צלחת עם קמח העוגה, ואת החלקים הרטובים ויבשים של הבלילה. כמו כן, מוכן מגש עם מגבות נייר או עיתון כדי לספוג את השמן העודף מן הירקות מבושל, ואת הכלים תצטרך: מקלות אכילה, מסננת מתכת, ו מדחום ממתקים, אם יש לך אחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מקלות אכילהמקלות אכילה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מניחים כלי בישול על המבער; להשתמש באחד עם גודל אחיד כדי לחמם שמן באופן שווה, כמו מחבת ברזל יצוק גדולה או תנור הולנדי (לא להשתמש ווק).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את שמן הירקות ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
5
מחממים את השמן ל 182° מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
בעוד השמן הוא חימום, להכין את הבלילה טמפורה: במהירות להוסיף את 2 כוסות קמח לנוזל, במכה אחת. תחזיק 4 מקלות אכילה יחד, הקצוות הצביעו למטה, כאילו אתה תופס בקבוק. לדקור את הבלילה עם מקלות אכילה, מועך למטה שוב ושוב לשלב את החלקים יבשים ורטובים. אל תערבב; אתה בקושי רוצה לערבב את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
נורהנורה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
7
מערבבים במשך כ 30 שניות, או עד הבלילה הופך רופף ו liquidy, עם עקביות של שמנת כבדה. זה צריך להיות גבשושי, עם גושים נראים של קמח יבש צף בנוזל, ועם קמח unmixed דבק לצדדים של הקערה. זכור, אם אתה מערבב את הבלילה, אתה תהרוס את זה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
כאשר השמן הגיע 182°, להתכונן לבשל את הירקות בקבוצות. היזהר לא overfill את המחבת, אשר יוריד את טמפרטורת הבישול; להשתמש, לכל היותר, חצי משטח השטח של השמן לבשל. בעוד טמפורה הוא בישול, לבדוק את טמפרטורת השמן עם מדחום ממתקים. לווסת את החום כדי לשמור על טמפרטורת שמן360 קבועה. אם השמן חם מדי, הטמפורה תישרף; אם נמוך מדי, הטמפורה תצא רטובה ושמנונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לדלות קלות את הירקות בקמח, ולאחר מכן לטבול לתוך הבלילה. מיד להניח את הירקות בשמן החם. עבודה בקבוצות, מטגנים עמוק את הירקות קשים יותר כמו בטטה, גזר, או שורש לוטוס הראשון, במשך כ 3 דקות, עד שהירקות הופכים חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שורש לוטוסשורש לוטוס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
להעביר את הירקות למגש מוכן לנקז עודפי שמן. חזור עם הירקות האחרים. מבשלים ירקות רכים יותר כמו אספרגוס, ברוקולי ודלעת במשך כ 2 דקות. עבור עלי shiso, לדלות רק צד אחד של העלה עם קמח, ומבשלים בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מגישים את טמפורה הירקות עם רוטב טבילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום