ירקות טמפורה עם רוטב סויה
מתכון ירקות טמפורה עם רוטב סויה מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאים ל-6 מנות. מתאבן זה יש 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סודה קלאב, קישואים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו דג שלם אפוי עם רוטב טחינה וירקות טמפורה, אטריות רוטב סויה, ו שרימפס טמפורה וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות את המרכיבים הראשונים 3 מעל קערה גדולה ערבוב.
מוסיפים 1/2 כוס סודה צוננת ומערבבים עם מקלות אכילה או מזלג.
הוסף את שאר סודה ומיקס. תיזהר לא לערבב יותר מדי. הגושים לתת הבלילה טמפורה המרקם הייחודי שלה. מעל חום גבוה בינוני למלא מחבת עמוקה או ווק עם כ 3 סנטימטרים של שמן צמחי.
מוסיף ירקות במשורה לבלילה לוודא שהם מכוסים.
מניחים ירקות 1 בכל פעם בשמן ומטגנים עד הבלילה הפכה חום זהוב על 1 דקה. חזור עד שכל הירקות בושלו.
מגישים עם רוטב סויה לטבילה.