ירקות מאודים ברוטב בוטנים עם אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל ירקות מאודים ברוטב בוטנים עם אורז. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חציל רגיל, בוק צ'וי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אורז קוקוס אסייתי עם ירקות מאודים ברוטב סויה ליים וג'ינג'ר, ירקות מאודים עם אורז - יין ויניגרט, ו ירקות סיניים מאודים עם אורז חום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סל ספינת קיטור במים 1/2 אינץ בסיר או מחבת (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל).
מניחים חצילים, פלפל, גזר, בוק צ ' וי ובצל בסל קיטור. מכסים בחוזקה וחום לרתיחה; להפחית את החום. אדים 5 עד 8 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז; להוסיף תרמילי אפונה לרגע האחרון של אידוי.
מקציפים רוטב סויה, חמאת בוטנים, רוטב הויסין, gingerroot ושום בקערה גדולה, באמצעות חוט whisk, עד מעורבב.
להוסיף ירקות תערובת חמאת בוטנים; לזרוק.