תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, כך לתת ירקות מותססים סובין מ 'מאסטרינג תסיסה לנסות. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 306 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בירה בעבודת יד, מיסו, מים ללא כלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 120 שעות. נסו קטשופ עגבניה מ ' מאסטרינג תסיסה, Smoky Chipotle ב Adobo מ ' מאסטרינג תסיסה, ו מאסטרינג הקציצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יבש טוסט הסובין במחבת גדולה מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות, או להפיץ על תבנית אפייה לצלות בתנור 149° רק עד שאתה יכול להריח את זה, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערך
למריחה על טוסט אם רוצים
סובין
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
הסר מהחום וקריר.
3
מניחים בקערה גדולה וזורקים באצות היבשות, אם משתמשים. בקערה נפרדת, לשלב את המים והבירה ומערבבים במלח כדי לשלב ולהמיס. מערבבים את זה לתוך הסובין כדי לשלב; זה צריך להיראות כמו חול רטוב.
לעסות את התערובת בידיים נקיות עד שזה משחה חלקה מעין כמו חול רטוב. עבור המנה הראשונית, תצטרך לקבל את החיידקים קורה כמה ימים מראש לקבור את הירקות המיועדים חמוצים. ב crock, שכבה סנטימטר או שניים של " חול " ולאחר מכן שכבה בפיסות הירקות. למעלה עם שאר "החול", להגדיר את החרס על הדלפק במטבח, לכסות אותו עם גזה לארוג בסדר, ולתת את מסיבת התסיסה להתחיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
6
תן לעמוד במשך 3 ימים, ולאחר מכן להסיר את חתיכות של שאריות ירקות. החול הרטוב מוכן לשימוש להכנת חמוצים nuka.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
7
לשטוף ולגזום את הירקות. לקלף אם העור הוא לא להיאכל. ירקות שלמים קטנים בגודל שווה הם הטובים ביותר. הם יתססו בערך באותו הקצב, והם קלים לקבור ולאחר מכן למצוא בחול. הם יכולים להיות פרוסים לחתיכות קטנות יותר לאחר כבישה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8
לזרוק את תערובת החול הרטוב מן החרס על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
9
מערבבים בקצת יותר מים אם התערובת יש להיות-מתפורר. תטעם ותריח את זה. לי, זה מריח כמו בצק לחם בריא או אפילו מיסו. אם בכל עת התערובת מריחה חמוץ או פאנקי, לזרוק אותו ולהתחיל אצווה טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
רצועת קליפת לימון אחת
מיסו
10
מלא את החלק התחתון של החרס שלך עם כ 2 אינץ ' של " חול."באופן חלקי לקבור מגוון אחד של ירקות לתוך התערובת, משאיר מקום בין החלקים כדי למלא בחול. מילוי עם חול בין, ולאחר מכן למקם שכבה נוספת של חול על גבי (הפעם על 1 אינץ ' עמוק), ולהמשיך עם הירקות הבא. חזור על התהליך, מסיים עם שכבת חול כדי לצרף לחלוטין את הירקות. מכסים את החרס עם כותנה בסדר לארוג מאובטח עם רצועת גומי. שים את זה על הדלפק במטבח או במקום מגניב לתסוס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
11
לטעום חתיכה אחת אחרי 12 שעות. אם עדיין" גלם, " להמשיך תסיסה; רוב הירקות לקחת 1 עד 2 ימים. אם אתה אוהב את זה (זה עדיין צריך להיות קצת פריך), בעדינות לזרוק את התערובת על תבנית אפייה ולחפור עבור האוצרות שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
12
מברשת את כל פיסות סובין מן חמוצים או בעדינות להשחיל אותם בקערה של מים קרים כדי להסיר עודף. החמוצים מוכנים לאכול. עדיף לאכול אותם בתוך יום או יומיים לאחר כבישה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחת
סובין
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
13
חותכים לפרוסות או נתחים לפי הצורך ומגישים.
14
לאסוף את החול הרטוב ולאחסן באותו החרס. אתה לא צריך לשטוף את החרס, כמו החיידקים בתוך יהיה טוב עבור אצווה הבאה. התחל קבוצה חדשה של חמוצים או תקע כמה חתיכות של ירקות כדי לשמור על מושבת החיידקים הולכת. מכסים את החרס עם cheesecloth ולהגדיר בטמפרטורת החדר ליום. אם לא תוך 24 שעות, מכסים בניילון נצמד ומקררים. להביא לטמפרטורת החדר ועיסוי עם הידיים הנקיות שלך לפני ביצוע המנה הבאה שלך של חמוצים. מטופלים כראוי, עם מלח ומים מתחדשים לפי הצורך, תערובת סובין זה רק ישתפר עם הזמן. תוכל להעביר את זה הלאה לאדם אהוב!