קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות69
מגזין

ירקות ממולאים עוף צלוי

ירקות ממולאים עוף צלוי
עוף צלוי ממולא ירוק נטול גלוטן, וכל 30 ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2264 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 188 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קאיין, עוף, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה הבהירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט שוקולד-על גולמי כקינוח. מתכונים דומים: עוף צלוי עם חרדל ירוק, סלט עוף עם סלק קלוי וירקות שן הארי, ו עוף שמנת וירקות עם Poblano קלוי ובצל קרמל.

הוראות

1
מערבבים את קאיין, פפריקה, מלח ופלפל בקערה, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עבור העוף: מחממים את התנור ל 300 מעלות F. בקערה, מערבבים את הירוקים, בצל, אפרסקים, 1/4 כוס חמאה ו 1 כף של תיבול מוכן, ערבוב היטב. לאחר מכן, לפתוח את חלל המרכז של העוף ולמלא אותו עם תערובת ירקות/פירות מתובל. ואז לטפטף את חמאת 1/4 כוס הנותרים על העור של העוף. אבק עם התיבול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ירוקירוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
צולים את העוף במשך 50 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור. להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F, לאפשר לחמם במשך 10 דקות, ולאחר מכן למקם את הציפור בחזרה בתנור ולסיים עד העור הוא פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את העוף מהתנור ולאפשר לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך או גילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®