ירקות מעורבים ומרק נקניק עם כופתאות קמח תירס
ירקות מעורבים ומרק נקניק עם כופתאות קמח תירס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 661 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם allspice הקרקע, שמן זית, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית מתכונים דומים: ירקות מעורבים ומרק נקניק עם כופתאות קמח תירס, רוטב איטי ומרק תרד עם כופתאות קמח תירס, ו לפת ירקות עם כופתאות קמח תירס.
הוראות
קו מעוטר גיליון אפייה עם לעטוף פלסטיק.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים בחלב וחמאה, ואז בצלים ירוקים.
תן לעמוד לפחות 1 hourand עד 2 שעות. באמצעות ידיים רטובות, תערובת צורה, 1 כף בכל פעם, לתוך 18 כופתאות, סידור על גיליון. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום, עלי דפנה וקורנית. Sauté עד בצל הוא רך, על 5 דקות.
להוסיף נקניק; sauté עד שומן הופך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים מרק, עגבניות עם מיץ, רוטב חם, וכלמשבצת; להביא לרתוח, ערבוב מדי פעם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. חזור לרתיחה לפני שתמשיך.
מוסיפים ירקות למרק רותח. ירקות לבשל חשפו 10 דקות, ערבוב מדי פעם. טיפה בכופתאות. כיסוי; להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד כופתאות רכות מבושל דרך, 20 עד 25 דקות. מרק העונה עם מלח ופלפל. מרק מצקת וכופתאות לתוך קערה.