ירקות מעורבים מוקפצים עם זיתים וריקוטה סלטה
ירקות מעורבים מוקפצים עם זיתים וריקוטה סלטה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 364 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי שיני שום, מיץ לימון, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט סלק עם ריקוטה סלטן וזיתים, ירקות נבולים עם סלט ריקוטה, ו לבשל את הספר: שרוף ריקוטה סלטה, עגבניות, זיתים.
הוראות
חום 3 כפות של שמן זית במחבת גדולה מאוד.
מוסיפים את צנוברים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיף את השום ומבשל עד הזהב, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את הכרוב ומתבלים במלח. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים את escarole, מתבלים עם מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מכרז, על 5 דקות יותר. מערבבים את התרד ומבשלים עד נבול, על 3 דקות. מערבבים את 2 כפות הנותרים של שמן זית, זיתים צלפים ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את סלטה ריקוטה, מוסיפים את מיץ לימון ומגישים.