קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

ירקות נפוליאון עם פטריות פורטבלו בגריל ומרק בזיליקום עגבניות

ירקות נפוליאון עם פטריות פורטבלו בגריל ומרק בזיליקום עגבניות
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו נפוליאון פטריות פורטובלו של ארט סמית עם הפחתת בלסמי, מרק עגבניות-בזיליקום, ו מרק עגבניות-בזיליקום שמנמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל פעמון עד שהם מתחילים להתרכך. בזמן שהם מבשלים, חותכים עגבניות טריות לשניים, לסחוט זרעים. מערבבים את העגבניות הטריות למחבת יחד עם רסק עגבניות ועגבניות משומר חתוכות לקוביות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים חלקית מכוסה לשלב טעמים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים מלאי ומבשלים עוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
עונת פטריות פורטובלו עם מלח ופלפל ומברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
מניחים על תבנית אפייה בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מחבת תערובת עגבניות מחום, מערבבים בקרם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בעוד הפטריות בתנור, רוטב פירה בקבוצות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר פטריות מהתנור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
כדי להרכיב נפוליאון, למקם פורטובלו על צלחת הגשה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה ואחריו פרוסת עגבניות, ואז עוד פרוסת גבינה, עוד פרוסת עגבניות ופורטובלו השני על השכבה העליונה. מצקת רוטב חם על נפוליאון הירקות ולסיים עם sprig בזיליקום, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת