קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

ירקות נפוליאון עם פטריות פורטבלו בגריל ומרק בזיליקום עגבניות

ירקות נפוליאון עם פטריות פורטבלו בגריל ומרק בזיליקום עגבניות
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו נפוליאון פטריות פורטובלו של ארט סמית עם הפחתת בלסמי, מרק עגבניות-בזיליקום, ו מרק עגבניות-בזיליקום שמנמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל פעמון עד שהם מתחילים להתרכך. בזמן שהם מבשלים, חותכים עגבניות טריות לשניים, לסחוט זרעים. מערבבים את העגבניות הטריות למחבת יחד עם רסק עגבניות ועגבניות משומר חתוכות לקוביות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים חלקית מכוסה לשלב טעמים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים מלאי ומבשלים עוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
עונת פטריות פורטובלו עם מלח ופלפל ומברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מניחים על תבנית אפייה בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מחבת תערובת עגבניות מחום, מערבבים בקרם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בעוד הפטריות בתנור, רוטב פירה בקבוצות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר פטריות מהתנור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
כדי להרכיב נפוליאון, למקם פורטובלו על צלחת הגשה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה ואחריו פרוסת עגבניות, ואז עוד פרוסת גבינה, עוד פרוסת עגבניות ופורטובלו השני על השכבה העליונה. מצקת רוטב חם על נפוליאון הירקות ולסיים עם sprig בזיליקום, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת