ירקות סתיו או גרטן
ירקות סתיו או גרטן יכולים להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 233 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, רוטבגות, פלפל וקמח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. נסו גרטן ירקות שורש סתיו, ירקות סתיו קלויים, ו ירקות סתיו קלויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים רוטבגות בסיר גדול או בתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים גזר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהירקות רכים פריכים.
מסננים, הזמנת 1 כוס נוזל.
בסיר גדול ממיסים 3 כפות חמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לתערובת אחידה.
מוסיפים חלב ונוזל בישול שמור. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינה עד להמסה.
מוסיפים ירקות; לזרוק לציפוי.
מעבירים ל -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה. ממיסים את יתרת החמאה במחבת קטנה.
מוסיפים פירורי לחם; מבשלים ומערבבים 3-4 דקות או עד להשחמה קלה.
מפזרים מעל ירקות; למעלה עם הגבינה שנותרה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד שהם מבעבעים סביב הקצוות.