ירקות שומשום טופו מוקפץ
ירקות שומשום טופו מוקפץ נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו כרוב נאפה, שיני שום, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה יוצא מן הכלל. נסו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, טופו אסייתי שומשום מוקפץ, ו טופו שומשום מוקפץ מעל אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מקום טופו בין 2 צלחות שטוחות או לוחות חיתוך. משקל העליון עם פחית כבדה (צדדים של טופו צריך להיות בולט מעט, אבל לא פיצוח).
בואו לעמוד 40 דקות; להשליך נוזל.
חותכים טופו לקוביות 1/2 אינץ'.
מערבבים רוטב סויה ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה בינונית, ערבוב היטב.
להוסיף טופו, ולזרוק למעיל.
הסר טופו מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
טפטוף שמן צמחי סביב החלק העליון של ווק, ציפוי הצדדים.
להוסיף טופו; מוקפץ 4 דקות.
מוסיפים ברוקולי ופלפל; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים כרוב ונבטי שעועית; מוקפץ 2 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
הוסף מרינדה שמורות; לזרוק בעדינות, ומבשל 30 שניות או עד מחומם היטב. מערבבים זרעי שומשום.
כפית 1/2 כוס אורז על 4 צלחות הגשה. למעלה באופן שווה עם תערובת ירקות.