ירקות שורש מחית שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות שורש שמנת פירה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לכם חלב, טימין, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירקות שורש מחית, ירקות שורש מרוסק רוזמרין, ו פירה וירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר גדול מעל חום גבוה ומוסיפים את החלב, שמנת, מלח, קורנית ועלי דפנה. לקלף ולחתוך את הלפת לחתיכות 1 אינץ'.
הוסף לסיר ולכסות חלקית עם מכסה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה ומבשלים את הלפת במשך 30 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות 1 אינץ'. לאחר הלפת בישלו במשך 30 דקות (זה לוקח יותר מאשר תפוחי אדמה לבשל), להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך להתבשל עד שכל הירקות הם עדינים מאוד, על 20 דקות יותר (קצה סכין קילוף צריך לעבור עם התנגדות קטנה). השליכו את עלי המפרץ ואת הקורנית.
מסננים את הלפת ותפוחי האדמה, שומרים 2 כוסות של נוזל בישול, ולאחר מכן מחית.
מוסיף את נוזל הבישול וחמאה.
מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל.