ירקות שורש קלויים כתומים בניחוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות שורש קלויים כתומים בניחוח. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. אם יש לך בטטה, שמן צמחי, מרמלדה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ירקות שורש קלוי עם ויניגרט תפוז דם, כתום זנגביל כורכום ירקות שורש קלוי, ו תרנגולות קורניש וירקות קלויים בניחוח הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; לזרוק. מסדרים ירקות בשכבה אחת במחבת קלייה רדודה המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 45 דקות; מערבבים פעמיים.
מערבבים סוכר ושאר החומרים בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 1 דקה.
יוצקים על ירקות; לזרוק בעדינות.
אופים 15 דקות נוספות או עד ירקות רכים.